Bondegatan 33, 2 tr Södermalm - Nytorget
Södermalm - Nytorget

Bondegatan 33, 2 tr

Välplanerad sekelskiftes 2:a invid fantastiska Nytorget!

Såld

Välplanerad sekelskiftes 2:a invid fantastiska Nytorget!

Välkommen till denna mycket charmiga och välplanerade bostad i vacker sekelskiftesfastighet anno 1884 mitt i SoFo. Tidstypiska detaljer som stora fönster, 3,3 m i takhöjd, djupa fönsternischer med spanjoletter, mm, vilket ger en härlig karaktär åt bostaden. Denna smarta 2:a erbjuder allt man kan önska såsom ett yteffektivt kök med gott om förvaring och diskmaskin, sovrum med plats för dubbelsäng. Köksbelysning och gardiner styrs bekvämt genom fjärrkontroll/app eller schemaläggning. Stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket och rymmer både soffgrupp och matplats.

Denna bostad är belägen i ett attraktivt läge med allt det bästa Södermalm har att erbjuda, som utbudet av restauranger, krogar och caféer vid Nytorget, Medborgarplatsen, Vita Bergsparken m m. Här finns även mycket goda kommunikationer. Välskött Brf med god ekonomi bl.a. med eget garage, grönskande innergård och gemensam takterrass.

Varmt välkommen till denna suveräna tvåa i attraktiva SoFo!

Visa mer
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Jonathan Razai

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.