Ploggatan 2 Södermalm - Sofia
Södermalm - Sofia

Ploggatan 2

Supermysig gavel 3:a med vackert läge invid Åsöberget!

Såld

Supermysig gavel 3:a med vackert läge invid Åsöberget!

Välkommen till denna mycket mysiga och inbjudande gavel 3:a med hög charmfaktor och utsikt över, vacker kulturbebyggelse från 1700-talet. Här finner du en välplanerad bostad med modern komfort och många klassiska attribut bevarade så som genomgående ljusbehandlade furugolvet, breda fönsternischer, spegeldörrar och serveringsskåp.

Bostaden disponeras om två rymliga sovrum, ett snyggt renoverat kök med gott om förvaring och påkostade material, ett fint renoverat badrum samt ett generöst hörnvardagsrum som bjuder in till både en tilltagen matgrupp samt soffgrupp. Det lugna läget här på Åsöberget och utsikten över säsongens skiftningar och vacker bebyggelse ger verkligen något visst till detta inbjudande hem!
Bostadsrättsföreningen har en stark ekonomi och med en låg belåning och de stora renoveringarna genomförda. Till föreningen hör en mycket mysig innergård dit du enkelt tar frukostbrickan eller tänder grillen tillsammans med vänner på sommaren. Missa dock inte den unika möjligheten att också ta med dig picknickkorgen och sätt dig vid Kvastmakartrappan och njut av utsikten över staden och Stockholms inlopp.

De pittoreska kulturkvarterna utanför porten med röda stugor, och kullerstensgator skänker ett lugn samtidigt som du har direkt närhet till Söders puls. Direkt utanför dörren nås 2,3,53,96:ans buss, den planerade tunnelbanan ca 400m, en riktigt bra mataffär samt flera av Söders bästa restauranger, krogar och caféer runtomkring såsom populära Ai Ramen, Folii vinbar, Olja & oliv, Nook, Voisine, Café Nizza, Bazzar bar och bageri-café och Pom & Flora. Endast ett par kvarter, men på behörigt avstånd, ligger Nytorget och SoFo med dess folkliv och ytterligare utbud av restauranger, caféer och barer. För barnfamiljen är området också oslagbart med några av de absolut mest populära förskolorna i kvarteret samt Sofiaskolan på avstånd så att barnen kan gå själva gör området svårt att lämna!

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

6 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.