Gotlandsgatan 75, 2 tr Södermalm - Nytorget
Södermalm - Nytorget

Gotlandsgatan 75, 2 tr

Sekelskiftespärla, exklusivt och smakfullt renoverat mitt i Sofo.

Såld

Sekelskiftespärla, exklusivt och smakfullt renoverat mitt i Sofo.

Hörnlägenhet i sekelskiftesbostad med stora fönsterpartier och ljusinsläpp från tre väderstreck. Omsorgs- och smakfullt renoverat från 2019 med ett socialt och påkostat kök, exklusivt badrum, socialt och lättmöblerat vardagsrum med tre stora fönsterpartier. Två sovrum, varav ett charmigt sovrum med stort fönsterparti och gott om förvaring. Ett mindre sovrum, med insynsskyddat läge och hörnfönster mot gård. Genomgående och vacker fiskbensparkett i massiv ek, höga golvsocklar och en generös takhöjd speglar bostadens historia från 1905 och skapar en bostad som är lätt att förälska sig i.

Stor och välskött förening med goda lokalintäkter samt hyresrätter kvar.

På Gotlandsgatan 75 har ni ett oslagbart läge invid Nytorget med ett stort utbud av caféer, barer och restauranger inom gångavstånd. Njut av såväl storstadspuls med ett skönt folkliv, som natur med mysiga promenader. Kommunikationerna är utmärkta med direkt tillgång till såväl Medborgarplatsen, Skanstull, Slussen, Södra station och flertalet innerstadsbussar. Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

8 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Mattias Abramsson

Mattias Abramsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.