Bergsundsgatan 4 Södermalm
Södermalm

Bergsundsgatan 4

BALKONG HÖGST UPP I SYDVÄST OCH UTSIKT MOT PÅLSUNDET!

Såld

BALKONG HÖGST UPP I SYDVÄST OCH UTSIKT MOT PÅLSUNDET!

Välkommen upp till denna mycket välplanerade bostad i ett högt och fritt läge. Från den sydvästvända balkongen högst upp i huset njuter du av solen och utsikten över grönskan och det glimrande vattnet i Pålsundet. Den höga placeringen gör att du får en fin himmelskontakt genom hela bostaden, utsikt över grönskan och mycket lite insyn.

Bostaden disponeras med luftiga och generösa rum. Vardagsrummet bjuder in ljuset via det höga fönsterpartiet men också från de vackra pardörrarna ut till balkongen. Ett fint flöde ges också tack vare den genomgående planlösningen. På andra sidan finner du bostadens kök samt sovrum. I köket dukar du upp för hela familjen samtidigt som maten lagas på tilltagna arbetsbänkar i kalksten och rostfritt. Badrummet har renoverats i en snygg stil och du finner bekvämligheter så som tvättmaskin och golvvärme. Ytterligare en stor fördel med denna bostad är att det är gott om förvaring via stort antal garderober.

Sist men inte minst bör den starka bostadsrättsföreningen framhävas. De stora renoveringarna är genomförda och belåningen är låg. Till detta ska även tilläggas att föreningen besitter stora dolda tillgångar i form av 3 hyresrätter samt 2 kommersiella lokaler vilka ger föreningen goda intäkter. Ett bevis på föreningens starka ekonomi är att de under 2020 sänkte avgiften med hela 10%.

Hornstull och dessutom granne med några av stadens finaste grönområden är verkligen att ha det bästa av två världar - lugnet och naturen men också fördelarna med stadens puls, kommunikationer och utbud. Hornstull bjuder på några av Södermalms bästa restauranger och barer – som Rio, Bitza, Barbro, Vurma mm. Här kan man lyssna på livemusik på Lasse i Parken eller besöka husbiografen Bio Rio som bara är några av alla pärlor i området. För barnfamiljen är det också perfekt att kunna gå ut på gatan utan större trafik och istället njuta av promenadstråken längst vattnet under promenaden till några av Södermalms finaste grönområden och bad. Njut av Långholmen, Reimers eller Tanto. Här finns sandstrand och fler andra fina badplatser, kolonilotter, utegym och promenadstråk längs med vattnet i skog- och klippmiljö. För den båtintresserade finns både Reimers Båtsällskap och båtklubben RBS. Under sommarhalvåret kan man paddla kajak. Vintertid nyttjar du istället isen för skridskoåkning ut mot Riddarfjärden.

Visa mer
Slutpris

8 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.