Helgagatan 36, 2 tr. Uppgång 9 Södermalm
Södermalm

Helgagatan 36, 2 tr. Uppgång 9

Ljuset, lugnet, läget

Såld

Ljuset, lugnet, läget

Det första som slår en när man stiger in i lägenheten är ljuset. Det andra är tystnaden. Här, på Helgalundens höjder har folklivet kring Skanstull och Götgatan på en kort promenad bytts ut mot ett skönt lugn och fåglars kvitter. Det vi alla vet är att läget är viktigt när man bestämmer sig för var man vill bo. Och jag vill påstå att detta är ett av Söders absolut mysigaste och vackraste kvarter med perfekt avstånd till det rika utbud som Södermalm har att erbjuda! Som boende i Hsb Brf Metern får du också njuta av en magnifik innergård där äppelträd och syren står i blom under sommaren och du kan sitta inbäddad i grönska vid någon av sittgrupperna medens grillmiddagen dukas fram.

Väl inne i bostaden finner du ett mycket ljust och välplanerat hem där klassiska 20-tals attribut så som breda spröjsade fönster, taklister, underbara innerdörrar och vackert ljuspigmenterade tiljor är karaktärsgivande. Bostadens kvadratmeter har nyttjats perfekt och du har ett tilltaget sovrum för dubbelsäng och bred garderobsvägg, ett kök/vardagsrum i öppen planlösning med goda ytor för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Vidare finner du en avskild hall med mycket god förvaring bakom bred skjutdörrsgarderob och ett badrum som har renoverats med bekvämligheter såsom golvvärme och takdusch.

Du når bostaden enkelt 2tr upp men tack vare husets souterrängplan kommer du mycket högt upp i fastigheten och där med fås en härlig himmelskontakt och du låts njuta av solen som strålar in.

Har du inte besökt några visningar här förut vill jag säga att det är ett måste och för dig som vet, du vet! Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.