Såld lägenhet på Lindgårdsvägen 31 i Brottby
Brottby

Lindgårdsvägen 31

Insynsskyddat gavelradhus med utsikt över grönska!

Såld

Insynsskyddat gavelradhus med utsikt över grönska!

Nu saluförs detta insynskyddade gavelradhus med utsikt över grönskande ängar med ett utav föreningens absolut bästa läge. Fördelat på 104,4 välplanerade kvadratmeter erbjuder radhuset tre rymliga sovrum, renoverat kök från 2018 samt två fina badrum. Hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring i garderob samt mindre klädkammare.

Suverän stenlagd uteplats i perfekt solläge med plats för loungegrupp, matgrupp och grill. Här finns möjlighet att bygga altan efter avstämning med förening. P-plats med laddstolpe ingår i avgiften och är i direkt anslutning till bostaden, el för laddning debiteras efter förbrukning.

Brf Karby är en förening bestående utav 14 byggnader fördelat på 43 lägenheter som uppfördes 1986 av KJ Mattsons Byggnads AB. Föreningen har en stabil ekonomi med en låg belåningsgrad om 5611 kr/kvm. Idag finns inte några planerade avgiftshöjningar.

Karby/Brottby är en tätort i Vallentuna kommuns östra del, invid E18 och mitt i mellan Norrtälje och Stockholm. Här finner du trevliga grönområden, viktig närservice och suveräna kommunikationer till både Norrtälje, Vallentuna Centrum och Stockholms innerstad.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

Visa mer
Slutpris

2 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.