Såld villa på Musseronvägen 11 i Bällstaberg
Bällstaberg

Musseronvägen 11

Optimalt läge med baksida i perfekt västerläge som vetter mot skogsdunge. Insynsskyddat med mkt sol!

Såld

Optimalt läge med baksida i perfekt västerläge som vetter mot skogsdunge. Insynsskyddat med mkt sol!

I ett av områdets bästa lägen, med lättskött gaveltomt och baksida i perfekt västerläge vilket innebär sol från lunch till kväll. På baksidan kan man njuta i ett helt ogenerat och insynsskyddat läge. Med stor altan och lekvänlig gräsmatta med b.la. äppelträd som vetter mot skogsdunge utgör detta den perfekta tomten i området. Här bor man bra på en mindre gata utan genomfartstrafik. Med närhet till såväl förskola som skola. Roslagsbanan som trafikerar till Stockholm Östra på ca 21-27 minuter finns på kort gångavstånd. Busslinjer med b.la. direktbuss in till Humlegården finns även det på kort gångavstånd. Här bor man dessutom med närhet till natur, livsmedelsbutik, Nova padel, CrossFit Boxen i Vallentuna och mycket mer. Arninge köpkvarter med dess breda utbud nås på ca 10 minuter bilfärd och Täby Centrum nås på ca 15-20 minuter.

Huset är byggt av JM år 2008. Det finns i dagsläget 3 sovrum samt allrum på övre plan som enkelt kan göras om till ett fjärde sovrum. Entréplan är socialt med sammanhängande kök- och vardagsrum samt braskamin som sprider värme och ökar mysfaktorn. Från vardagsrum finns utgång till baksidans stora altan.
Vidare på entréplan finns även ett helkaklat och smakfullt duschrum/WC, en praktisk tvättstuga med separat groventré från carport och en välkomnande hall med skjutdörrsgarderob vilket erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Även köket är smakfullt med vita köksluckor, bänkskiva i massiv ek och en måttbeställd rostfri diskbänk i full längd, vilken är perfekt för dig som gillar att laga mat.

Övre plan rymmer som tidigare nämnt 3 rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Här uppe finns även ett luftigt allrum med utgång till balkong som också vetter mot den härliga baksidan. Det finns dessutom en klädkammare med gott om förvaringsutrymme, ett helkaklat badrum och tillgång till vinden.

Parkera gör man bekvämt i carport vid huset. Laddbox är installerat. Även isolerat förråd och tillbyggd redskapsbod finns.

Elförbrukning för nuvarande familj: 17192 kWh/år.

Välkommen till ett toppenboende i ett barnvänligt och omtyckt område!

OBS! Fler bilder kommer inom några dagar!

Visa mer
Slutpris

7 050 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.