Såld lägenhet på Smidesvägen 10B i Åby Ängar
Åby Ängar

Smidesvägen 10B

Välplanerad gaveltrea med hög standard med smakfulla & stilrena materialval!

Såld

Välplanerad gaveltrea med hög standard med smakfulla & stilrena materialval!

Perfekt planerad gaveltrea från 2017 med en väl tilltagen balkong med kvällssol! Här erbjuds hög standard med smakfulla och stilrena materialval. Påkostat kvalitétskök i vinkel från Marbodal med goda arbets- och förvaringsmöjligheter. Maskinell utrustning från Siemens. Stilrent badrum med golvvärme och spotlights. Badrummet är även utrustat med: tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk samt förvaringsskåp ovan. I badrummet finns också dusch, WC och handfat med spegelskåp. Bostaden har genomgående bra förvaringsmöjligheter med garderober- och förvaringsskåp, även det från Marbodal. Två bra sovrum varav ena med extra förvaring i garderobslänga med skjutdörrar.

Till bostaden hör dessutom ett vindsförråd där hissen går hela vägen upp. Elbilsladdare finns installerat på föreningens parkeringsplatser.

Området är lugnt och grönt med förskola- och skola på gångavstånd. Här bor man även med närhet till: Närbutik, Vallentuna IP, Sportsclub som är ca 8700 kvm stort med b.la. gym, simhall, OCR-bana. Också kommunikationer i form av buss och tåg som trafikerar till Stockholm Östra på ca 30 minuter. Man bor även med gångavstånd till Vallentuna C med dess breda utbud av restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, butiker, bowlinghall, frisör, apotek m.m.

Här bor man i en stabil förening som har ett gemensamt el-avtal vilket betyder att man som boende inte behöver att betala elnätsavgift utan endast egen förbrukning vilket blir mycket billigare. Fastigheterna är energiklassade C vilket innebär att man som boende får ta del av s.k. Grönt bolån (rabatt på bolån).

För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

Visa mer
Slutpris

2 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.