Såld villa på Bällstavägen 74 i Bällsta
Bällsta

Bällstavägen 74

Representativ familjevilla i optimalt läge!

Såld

Representativ familjevilla i optimalt läge!

Representativ familjevilla i ett optimalt läge, upp på en liten höjd i lugnt, trevligt och barnvänligt område! Här bor man bra med närhet till förskola- och skola. Här bor man även nära goda kommunikationer såsom roslagsbana - trafikerar till Stockholm Östra på ca 26 minuter och busslinjer som b.la. går till Danderyds sjukhus men även till Humlegården.

Fastigheten är imponerande med massvis av potential. Huset består av totalt 241 kvm med garage hopbyggt med hus. Huset disponerar två huvudvåningar med varsin etage. Vardagsrummet är spatiöst med pampig takhöjd, murad öppen spis och vackra fönsterpartier som släpper in ett vackert ljus. Från vardagsrum finns även utgång till pergola/uteplats mot fastighetens baksida i perfekt sydväst med plats för utemöbler och grill. Vidare tar man sig ut på en inhägnad tomt fylld med lekfulla ytor och gräsmatta. Vidare finns: 4 sovrum, ett badrum med bubbelbadkar, ett duschrum/WC samt gästtoalett. Det finns också gillestuga/hobbyrum med murad öppen spis. Goda förvaringsutrymmen och matkällare finns också.

Här bor man bra, med närhet till både natur- och vatten. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

6 420 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.