Såld lägenhet på Åby Allé 1B, 4 tr i Åby Ängar
Åby Ängar

Åby Allé 1B, 4 tr

Såld

Toppfräsch 1,5:a från 2017 med solig balkong mot innergården! Utmärkt planlösning med ett stor och ljust allrum som enkelt kan delas av för att skapa en riktig 2:a. Smakfullt kök från Marbodal med full maskinell utrustning från Siemens. Stilrent, helkaklat badrum med skön golvvärme och tvättmaskin kombinerad med torktumlare.

Här bor man även med närhet till: Närbutik, Vallentuna IP, Sportsclub som är ca 8700 kvm stort med b.la. gym, simhall, OCR-bana. Också kommunikationer i form av buss och tåg som trafikerar till Stockholm Östra på ca 30 minuter. Man bor även med gångavstånd till Vallentuna C med dess breda utbud av restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, butiker, bowlinghall, frisör, apotek m.m.

Här bor man dessutom i en stabil förening med låga avgifter som har ett gemensamt el-avtal vilket betyder att man som boende inte behöver att betala elnätsavgift utan endast egen förbrukning vilket blir mycket billigare.

Fastigheterna är energiklassade C vilket innebär att man som boende får ta del av s.k. Grönt bolån (rabatt på bolån), såhär skriver En av storbankerna på sin hemsida:
"Vi vill gärna bidra på de sätt vi kan för att minska energiförbrukningen i hemmen. Det Gröna Bolånet hoppas vi ska motivera fler att välja energieffektiva bostäder. Hur går det till då? Vi erbjuder avdrag på bolåneräntan för dig som bor i villa eller lägenhet i byggnad med energiklass A, B eller C. Pengarna finansieras upp via så kallade gröna obligationer."

Välkommen till en riktigt bra bostad i ett mycket trevligt område!

Visa mer
Slutpris

1 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.