Såld lägenhet på Kantarellvägen 4 i Bällstaberg
Bällstaberg

Kantarellvägen 4

Såld

Unik 5:a i etage och gavelläge med b.la. två duschrum och stor, insynsskyddad balkong i optimalt syd/väst! Bostaden har en villa-karaktär med mäktig känsla av rymd och luft tack vare öppna och sociala ytor samt takhöjd upp till nock i vardagsrum. Det finns även 2 st sovrum samt helkaklat badrum på entréplan. Övre plan erbjuder ett duschrum/wc, ett stort sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter samt allrum som är möjligt att göra om till extra sovrum.

Här bor man optimalt. I ett eget och insynsskyddat läge men samtidigt med närhet till Bällstabergs torg där Roslagsbanan trafikerar till Stockholm Östra på ca 25 minuter. Man har även närhet till busslinjer. Här bor man också nära förskola, skola, livsmedelsbutik, natur, padelhall och CrossFit Box.

I bostaden finns goda förvaringsmöjligheter inte minst i förrådet på övre plan, men det ingår dessutom ett externt vindsförråd till bostaden. Fiber är indraget. I avgiften ingår mycket: Inkl, Värme, VA, digital-TV (ca 27 kanaler) och bredband (100Mbit/s).

Föreningen är trevlig och består utav 45 bostäder i 8 st flerbostadshus. Det finns 45 carportplatser och 19 st öppna parkeringsplatser. Kostnad för carport är ca 250 kr i mån. Både årsavgift- och lån per kvadratmeter är i relativa tal lågt. Föreningen har en solid ekonomi med ca 3 miljoner i kassan.

Bostaden är publicerad som en kommande försäljning men visningar börjar närma sig, så välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.