Såld lägenhet på Svampskogsvägen 154, 4 tr i Bällstaberg
Bällstaberg

Svampskogsvägen 154, 4 tr

Såld

Högst upp i huset med stor balkong i perfekt sydväst vilket innebär sol från lunch till sen kväll! Här bor man i helt insynsskyddat läge med stora fönsterpartier som bidrar med ett vackert ljusinsläpp och harmonisk utsikt mot skogsområde. Planlösningen är perfekt planerad i denna 3:a som gjorts om från att vara en 2:a. Här finns smakfullt kök med goda arbets- och förvaringsmöjligheter. Badrummet är i stilrent utförande och erbjuder både tvättmaskin- och torktumlare. Förvaring finns det gott om med dubbla klädkammare varav ena nås från sovrummet.

Här bor man i en välskött förening som består av 60 bostadsrätter. Här finns 49 carportplatser, 16 parkeringsplatser med el, 22 parkeringar utan el och 1 mc-plats. Utöver detta finns även 11 gästparkeringar. Föreningen har precis installerat 20 st laddstolpar för laddning av elbil.
En solcellsanläggning bestående av 295 st solcellsmoduler har installerats med driftsättning i oktober 2019 vilket gör att fastigheten kan skapa egen el från solljus vilket minskar elkostnader, minskar förorening, minskar beroendet av elbolag och höjda elpriser samt att det ökar värdet på fastigheten.

Fastigheterna är energiklassade C vilket innebär att man som boende får ta del av s.k. Grönt bolån (rabatt på bolån), såhär skriver En av storbankerna på sin hemsida:
"Vi vill gärna bidra på de sätt vi kan för att minska energiförbrukningen i hemmen. Det Gröna Bolånet hoppas vi ska motivera fler att välja energieffektiva bostäder. Hur går det till då? Vi erbjuder avdrag på bolåneräntan för dig som bor i villa eller lägenhet i byggnad med energiklass A, B eller C. Pengarna finansieras upp via så kallade gröna obligationer."

Området är lugnt och grönt med närhet till det både buss- och tåg. Buss trafikerar från precis utanför föreningen och åker till Kragstalund Station där roslagsbanan går. Roslagsbanan till Stockholm Östra tar cirka 25 minuter. Vid Kragstalund station finns även en långtidsparkering ca 11 timmar p-skiva. Att promenera till tåget tar ca 10-15 min. Även buss till Humlegården går alldeles i närheten av föreningen. Här bor man även nära Nova Padel, crossfit-boxen, Vallentuna Centrum, Arninge köpkvarter samt Täby Centrum.

Visa mer
Slutpris

2 575 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.