Såld lägenhet på Kavallerivägen 8B i Västra Bällsta
Västra Bällsta

Kavallerivägen 8B

Boende från 2017 i absolut toppklass med skjutdörrar till baksidans stora altan i perfekt solläge!

Såld

Boende från 2017 i absolut toppklass med skjutdörrar till baksidans stora altan i perfekt solläge!

Välkommen till ett omtyckt familjeområde och detta påkostade BRF-parhus med stor altan och lekvänlig gräsmatta i absolut bästa solläge! Bostaden är 123 kvm med två stilrena badrum, tre rymliga sovrum, separat tvättstuga och mysigt allrum på övre plan. Entréplan präglas av påkostade skjutdörrar som leder vägen till en jättefin baksida med stor altan och plats för större sällskap. Entréplan har även en härlig braskamin som sprider värme och ökar mysfaktorn. I övrigt så erbjuds det sociala och luftiga ytor mellan stilsäkert kök med köks-ö till matplats till vardagsrum. Perfekt entréplan för att underhålla. Förvaring finns in under trapp. Vattenburen golvvärme på bägge våningsplan.

Övre plan består som sagt utav ett mysigt allrum med fransk balkong, tre fullstora sovrum och ett stilrent badrum med separat duschhörna och badkar.

Bostaden är belägen mitt i ett omtyckt villaområde med flera barnfamiljer. Här bor man i ett grönt och uppväxt område med närhet till vattnet och badplats. Men bor även nära förskola, skola, roslagsbana, buss, livsmedelsbutik m.m. Parkeringsplats med ladd-stolpe ingår i månadsavgiften.

Bostaden är annonserad som en "Kommande försäljning" men visningar bokas redan nu med mäklaren. Välkommen att höra av dig för att boka din visning!

Visa mer
Slutpris

4 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.