Såld villa på Vattenmåravägen 9 i Lindholmen
Lindholmen

Vattenmåravägen 9

Fantastisk villa om 158 kvm med läckert poolområde!

Såld

Fantastisk villa om 158 kvm med läckert poolområde!

Välkommen till denna fantastiska villa belägen i det natursköna området Lindholmen i Vallentuna. Här erbjuds en stor och välplanerad bostad med en yta om 158 kvadratmeter. Redan vid första ögonkastet slås du av det ljusa och luftiga intrycket som genomsyrar hela huset.

Den moderna utrustningen ger dig alla bekvämligheter du kan önska dig. Köket imponerar med sitt stora skafferi och de två stilrena badrummen är utrustade med skön golvvärme. Samtliga fyra sovrum är strategiskt placerade på samma våning, vilket ger en optimal planlösning för hela familjen. Vardagsrummet är stort och socialt med fönster i flera väderstreck och går att möblera efter tycke och smak.

Men det är inte bara insidan som imponerar. Utomhus finns ett läckert poolområde där du kan njuta av sommardagar i vattnet. Altanen sträcker sig över ca. hela 120 kvadratmeter och erbjuder gott om plats för sociala sammankomster och långa middagar. För de solälskande är detta den optimala tomten då man får njuta av solen hela dagen.

På tomten finns även en carport med tillhörande förråd och på den grusade uppfarten finns plats för ytterligare bilar. Här finns även en gäststuga om ca. 17 kvm som även kan användas för förvaring.

Villan är energieffektiv i energiklass C med frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme och vattenburna radiatorer. De flesta banker erbjuder idag avdrag på bolåneräntan för dig som bor i villa eller lägenhet i byggnad med energiklass A-C.

Från bostaden är det gångavstånd till skola, förskolor, ICA-butik, buss och tåg. På gångavstånd finns även Lindholmen station där du med Roslagsbanan tar dig till Stockholm Östra på ca. 40 minuter. Tåget stannar även i bland annat Vallentuna, Täby, Danderyd och Universitetet. För den som gillar motion och natur finns även motionsspår, naturområden, golfbanor, hästgårdar och sjö. Med bil tar det ca. 10 min till Vallentuna Centrum med dess breda utbud av mataffärer, caféer, restauranger, gym och butiker.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

Visa mer
Slutpris

7 295 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.