Såld radhus på Björkhagsvägen 3 i Ormsta
Ormsta

Björkhagsvägen 3

Fint renoverat kedjehus på populär gata i Ormsta!

Såld

Fint renoverat kedjehus på populär gata i Ormsta!

Nu saluförs detta kedjehus om totalt 185 kvm på populära Björkhagsvägen i Ormsta! Huset har under tidigare år genomgått stora renoveringar, där bl.a. installation av bergvärme, kök, två badrum och en utbyggnation om totalt 85 kvm gjorts. Tomt i vinkel om totalt 537 kvm med sol större delar av dagen. På baksidan finns även förrådsbyggnad och ett växthus.

Planlösningen är optimalt planerad med stora öppna ytor och väl tilltagna sovrum. Totalt finns fem sovrum, tre på entréplan och två på övre plan, perfekt för den stora familjen. Separat stor tvättstuga med bra förvaring och matlagningsmöjlighet. Ett boende med alla rätt, i ett trevligt och barnvänligt område. Måste upplevas på plats!

Bostaden är energieffektiv i energiklass C i kombination med bergvärme och vattenburen golvvärme i stora delar av huset. Att energiklassen är C ger dig även möjlighet till grönt bolån hos din bank.

Ormsta är ett populärt, lugnt och trevligt område centralt i Vallentuna. Området ligger med närhet till all service och bra kommunikationer i form av Roslagsbanan och bussförbindelser. Mycket bra område för barnfamiljer med flera parker i närheten och naturen runt hörnet. Närmsta skola är Hagaskolan som erbjuder F-9 med cirka 850 elever.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

Visa mer
Slutpris

5 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.