Såld lägenhet på Svampskogsvägen 37 i Bällstaberg
Bällstaberg

Svampskogsvägen 37

Gavel 4:a med renoverade ytskikt, dubbla balkonger och två badrum samt goda förvaringsmöjligheter!

Såld

Gavel 4:a med renoverade ytskikt, dubbla balkonger och två badrum samt goda förvaringsmöjligheter!

Stor och luftig gavel 4:a med dubbla balkonger och två badrum med fantastiska fönsterpartier som släpper in ett härligt ljusflöde över de sociala umgängestyrona! Bostaden är perfekt planerad med stora sociala ytor och ett härligt flöde. Ytskikten är renoverade och mycket fina. Här erbjuds tre bra sovrum i varsin del av bostaden samt en stor klädkammare med fint och praktiskt system som ingår i köpet.

Balkongen från vardagsrummet är i perfekt västerläge med sol på eftermiddag- och kväll. Balkongen från kök/matplats är inglasad och i österläge som får mysiga morgonsolen. Två perfekta lägen helt enkelt.

Här bor man i en välskött förening med 48 bostadsrätter. Föreningen disponerar också 72 parkeringsplatser varav 40 st av dessa är carportplatser med motorvärmaruttag, 13 st parkeringsplatser med motorvärme, 11 st parkeringsplatser utan el samt 8 st gästparkeringar. Till varje bostad hör ett förråd. Föreningen har solid ekonomi med ca 8300 kr i lån per kvadrat vilket är bra (allt mellan 5000-10.000 kr i lån per kvadrat anses bra), föreningen har ca 3 500 000 kr i kassan.

Föreningen har installerat 18 st ladd-platser.

Här bor man bra i ett lugnt och skönt område med närhet till roslagsbanan som trafikerar in till Stockholm Östra på ca 25 minuter. Här finns även buss utanför porten. Här bor man även med närhet till förskola, skola, livsmedelsbutik, lekplats, padelhall och natur. Med bil når man Arninge C på ca 10 minuter och Täby centrum på ca 15 min.

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Visa mer
Slutpris

3 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.