Såld radhus på Häggatan 14C i Åby Ängar
Åby Ängar

Häggatan 14C

Läckert Townhouse från 2018 med exklusiva och påkostade materialval!

Såld

Läckert Townhouse från 2018 med exklusiva och påkostade materialval!

Läckert Townhouse från 2018 med exklusiva och påkostade materialval. Här finns altan med ljuvligt blommande trädgård i insynsskyddat läge och en 29 kvm stor takterrass, bägge i soldränkt söderläge! Bostaden disponerar idag 6 rum med en ytterst välplanerad planlösning med delvis öppet kök och vardagsrum på entréplan med fantastiska fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Här finns även ett stilrent badrum med bl.a. badkar, tvättmaskin, torktumlare och praktisk bänkyta med förvaring ovantill.

I trädgården på bostadens baksida blommar flera olika sorters blommor och här kan man även njuta av sitt egna smultron-/jordgubbsland. En välplanerad trädgård med blomning från april till september. Beståendes av bland annat rosor, pioner och dvärgsyren. Delvis stenlagt för att skapa den optimala utomhusmiljön och en elektrisk markis för de allra hetaste sommardagarna.

En trappa upp finns ett mindre allrum, modernt badrum med härlig takdusch och tre bra sovrum. Här finns även klädkammare med noga genomtänkt system för bästa möjliga förvaring. Allrummet används idag som kontorsdel men kan även disponeras som lekyta eller lounge.

Ytterligare en trappa upp finns det stora allrummet som idag disponeras som vardagsrum men som även kan delas upp i två sovrum/kontor. Här har man direkt utgång till den underbara och soliga takterrassen med fri utskit och gott om plats för diverse möblemang. På plan tre finns även en tredje toalett, vilket är ett utav de många tillvalen som gjorts i bostaden.

På Häggatan 14C bor man eget, nytt och enkelt med förlängd garanti till 2028 och dessutom tryggheten av att tillhöra en bostadsrättsförening. Med otroligt fina bostäder runt om en stor och fin innergård som erbjuder härliga lekytor för barnen.

Nära förskola, skola, livsmedelsbutiker, fleratalet lekparker, nyöppnad miljöstation, buss och ett +7000 kvm stort och lyxigt gym med simhall. Roslagsbanan går från Vallentuna Centrum och tar dig till Stockholm Östra på knappa 30 minuter. Välkomna till ett läckert boende i ett suveränt område!

Låg förbrukning via frånluftsvärmepump med möjlighet till modern uppkoppling till smarta funktioner och internet.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

Visa mer
Slutpris

4 875 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.