Såld villa på Björnbodavägen 3 i Bällsta
Bällsta

Björnbodavägen 3

Såld

I lugnt, trevligt och barnvänligt område med lummig och grön utsikt finns denna enplansvilla med stor & härlig tomt samt garage! Här bor man med närhet till förskola- och skola, samt goda kommunikationer med roslagsbana som trafikerar till Stockholm Östra på cirka 25 minuter och buss som b.la. trafikerar till Danderyds sjukhus eller Humlegården m.m.

Fastigheten har varit i nuvarande familjs ägo i 49 år vilket vittnar för att här finns alla möjligheter att trivas bra. Här ges dessutom en fantastisk möjlighet till att renovera och skapa sitt eget drömboende. Fönster är bytta 2010 och ett av badrummen är renoverade 2008.

Bostaden har en stor social yta som idag disponerar vardagsrum- och matplats vilket får ett härligt ljusinsläpp från flera fönsterpartier. Här finns även två utgångar varav ena till stensatt uteplats i perfekt sydväst där man kan njuta av solen från lunch till sen kväll, överblickande den lummiga trädgården.

Välkommen till ett av få enplanshus i omtyckta Bällsta.

Visa mer
Slutpris

5 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.