Såld lägenhet på Svampskogsvägen 14, 1 tr i Bällstaberg
Bällstaberg

Svampskogsvägen 14, 1 tr

Social planlösning med fantastiskt ljusinsläpp. Stor balkong i perfekt västerläge!

Såld

Social planlösning med fantastiskt ljusinsläpp. Stor balkong i perfekt västerläge!

I ett av områdets bästa lägen, med stor balkong i perfekt västerläge vilket innebär sol från lunch till kväll erbjuds här en välplanerad 3:a med smakfulla & fina materialval. Planlösningen är öppen och social som tack vare det unika gavelläget får ett fantastiskt ljusinsläpp i ogenerat & insynsskyddat läge. Köket är smakfullt och erbjuder plats för större matbord i anslutning. Badrummet är stilrent med spotlights. Två sovrum finns varav det ena med inbyggda garderober. I bostaden finns klädkammare och till bostaden hör två förråd. Ett stort på vinden och ett normalstort i förrådslänga utanför porten. Balkongen har gott om plats, erbjuder en lummig och grön utsikt och vetter mot perfekt västerläge.

Här bor man bra med närhet till skola och förskola. Man bor även nära roslagsbana som trafikerar till Stockholm Östra på ca 25 minuter. Även buss finns på kort gångavstånd. Utöver detta erbjuds närhet till livsmedelsbutik, natur, padel, crossfitBoxen m.m.

Föreningen är stabil och är en av få föreningar i Vallentuna som också hyr ut affärslokaler vilket inbringar en stabil intäkt till föreningen.

Avgifterna har precis höjts med 20% iom rådande ränteläge.

Visa mer
Slutpris

2 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.