Såld lägenhet på Västergården 155 i Västergården
Västergården

Västergården 155

Områdets kanske bästa gavelläge med magisk uteplats och balkong!

Såld

Områdets kanske bästa gavelläge med magisk uteplats och balkong!

Områdets kanske bästa gavelläge med magisk uteplats och balkong i perfekt solläge med harmonisk utsikt över äng! Välplanerad planlösning med ett stilrent kök med stora ytor för matlagning samt bra förvaring. Här finns även ett stort socialt vardagsrum med fransk balkong, två rymliga sovrum, klädkammare och separat tvättstuga. Badrum i original som bibehållts i gott skick.

Här bor man med närhet till Roslagsbanan med gångavstånd till Ormsta station där du tar dig till Stockholm Östra på knappa halvtimmen. På kort avstånd ligger även Vallentuna Centrum med dess breda utbud av restauranger, caféer, livsmedelsbutiker samt gym. I närheten finns även 4H-gård och förskola. Området är välkänt för att vara barnvänligt och här finns flertalet mindre lekplatser att samlas vid. Busstation ligger strax utanför området.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

Visa mer
Slutpris

1 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.