Såld lägenhet på Murkelvägen 61 i Bällstaberg
Bällstaberg

Murkelvägen 61

Underbar uteplats i soligt sydvästläge!

Såld

Underbar uteplats i soligt sydvästläge!

Perfekt planerad 4:a med mycket fint skick, fantastiska fönsterpartier och stor uteplats i eget, ogenerat och soligt sydvästläge vilket betyder sol från tidig lunch till sen kväll. Uteplatsen vetter mot föreningens vackra & lummiga innergård. Social och luftig planlösning med fönster i tre väderstreck som släpper in rikligt med ljusinsläpp. Modernt kök i delvis öppen planlösning med gott om plats för matbord framför fönster. Här erbjuds även fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst-wc och tre bra sovrum. Det finns goda förvaringsmöjligheter i bostaden och det ingår dessutom två st externa förråd. Carport med el-stolpe ingår i månadsavgiften. Ladd-stolpe för elbil finns till alla parkeringar.

Föreningen har god ekonomi. Dom har låg skuldsättning som uppgår till ca 7 200 kr per kvadrat (allt mellan 5000-10 000 kr ansens som mycket bra). Föreningen har ca 1,9 miljoner i kassa.

Här bor man perfekt, mitt i Bällstaberg med promenadavstånd till buss, tåg, förskola, skola, natur, padelhall m.m.

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Visa mer
Slutpris

3 795 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.