Såld lägenhet på Norrgården 49 i Norrgården
Norrgården

Norrgården 49

Välplanerad 4:a i gavel högst upp i huset i populära Norrgården!

Såld

Välplanerad 4:a i gavel högst upp i huset i populära Norrgården!

Äntligen finns möjligheten att förvärva en stor och välplanerad 4:a i gavel högst upp i huset i populära Norrgården. Här får vi ta del av en väldisponerad lägenhet med tre rymliga sovrum, smakfullt badrum med inglasad dusch, stambytt gäst-wc med kaklat golv, stilrent kök med stora arbetsytor och bra förvaring. Vardagsrummet är väl tilltaget med sociala ytor samt utgång till den stora inglasade balkongen i bästa solläge helt insynsskyddad. Luftig hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring i anslutande klädkammare.

Här bor man med direkt närhet till Vallentuna centrum med dess breda utbud av livsmedelsbutiker, gym, cafeér och restauranger. Roslagsbanan tar dig till Stockholm Östra på knappa 30 minuter och i närheten finns även flertalet bussförbindelser. Stabil förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. I föreningen finns gott om parkeringsplatser, både utomhus och i garage (kö kan förekomma).

För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

Visa mer
Slutpris

2 520 000 SEK

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Planritning redigerad gavellägenhet