Zetterlundsslingan 2 Kragstalund
Kragstalund

Zetterlundsslingan 2

Nyproducerad markplanslägenhet i trevliga Kragstalund!

Såld

Nyproducerad markplanslägenhet i trevliga Kragstalund!

Nu saluförs denna nyproducerade markplanslägenhet om 40 kvm i trevliga Kragstalund! Här erbjuds en öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Det stilrena köket med grå köksluckor erbjuder bra yta för matlagning, fullständig maskinpark samt plats för matbord för 4-6 personer.

Från vardagsrummet tar man sig ut till den stenlagda uteplatsen som inom kort kommer vara inhängnad av en grönskande häck. Kvadratsmart sovrum med bra förvaring i garderobslänga samt plats för fullstor säng. Toppmodernt badrum med golvvärme, spotlights i tak samt kombinerad tvättmaskin. Missa inte denna!

Bostadsrätten har rabatterad månadsavgift om 2% vilket motsvarar 238 kr. Detta kommer fortlöpa i 2 år med start 2022-12-19. Invändiga bilder kommer att laddas upp tisdag 24/1.

Kragstalund är ett erkänt lugnt område med naturen runt hörnet för motion och friluftsliv. Full service så som matbutik, restaurang, skolor och förskolor. Roslagsbanan är på 2 minuters gångavstånd och tar dig till Stockholm Östra på ca. 25 minuter, med endast en kort bilfärd tar du dig ner till Vallentuna Centrum med dess breda utbud.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]

Visa mer
Slutpris

2 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.