Gärdesvägen 4, markplan Centrum
Centrum

Gärdesvägen 4, markplan

Helt ny 1:5a i markplan med solig uteplats mot lugn innergård! Hög standard!

Såld

Helt ny 1:5a i markplan med solig uteplats mot lugn innergård! Hög standard!

Möjlighet att bli först in i denna helt nya och perfekt planerade 1,5:a i markplan med rymlig och alldeles egen uteplats i soligt läge som vetter mot föreningens lugna och lummiga innergård (snart klar). Planlösningen är suverän med fina fönsterpartier i gavel som släpper en ett härligt ljusinsläpp. Smakfulla och påkostade materialval som kvalitétskök från Ballingslöv med full utrustning från Siemens. Badrummet är stort och är utrustat med b.la. kombinerad tvätt/tork. Separat sovalkov finns vilket skapar en lättmöblerad yta. Goda förvaringsmöjligheter finns i form av skjutdörrsgarderober från golv till tak i hallen. Bostaden är precis färdigställd så här finns den unika möjligheten att flytta in i en helt ny och helt oanvänd bostad.

Här bor du i ett centralt och attraktivt läge med närhet till butiker, restauranger, caféer samt vackra Vallentuna Sjön och flera naturområden. På en kort promenad når du bra kommunikationer som Roslagsbanan och bussar.

Kvarnen tillhör Brf Kyrkbacken som har byggts av Credentia med inflytt 2022/2023. Här finns totalt 68 ljusa och väl genomtänkta bostadsrätter. I föreningen finns allt från välplanerade ettor på 30 kvm till stora öppna femrummare. Alla lägenheter har externa förråd i källarplanet och i garaget finns möjlighet att hyra bilplats. I kvarteret kommer även en innergård med gräsytor att anordnas, perfekt för härliga picknickar och umgänge.

Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Visa mer
Slutpris

1 895 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.