Såld lägenhet på Svampskogsvägen 18, 4 tr i Bällstaberg
Bällstaberg

Svampskogsvägen 18, 4 tr

Högst upp i huset med stor balkong i perfekt läge!

Såld

Högst upp i huset med stor balkong i perfekt läge!

Högst upp i huset finns denna fina 3:a med stor balkong i perfekt läge! Här erbjuds en perfekt planlösning med många och fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Plats för stort matbord på socialyta mellan vardagsrum och kök som är i delvis öppen planlösning. Två bra sovrum med klädkammare i anslutning. Ett av sovrummen är stort nog för att göra om till 2 st sovrum. Bostaden är från 2007 och har fin standard och goda förvaringsmöjligheter där även dubbla förråd ingår: ett stor vindsförråd och ett i förrådslänga utanför porten.

Föreningen har affärslokaler uthyrda vilket ger stabila intäkter. Föreningens ekonomi är solid. Föreningen har parkeringsplatser att hyra (carport, p-plats med el-stolpe eller p-plats), viss kö kan finnas.

I avgiften ingår: Värme, VA, kabel-tv, bredband, bostadrättstillägg och två förråd. Hiss finns.

Här bor man i populära Bällstaberg med närhet till Roslagsbanan som b.la. trafikerar till Stockholm Östra på ca 25 minuter. Närhet är det även till: förskola, skola, café, buss, livsmedelsbutik, natur, padel-hall m.m. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Visa mer
Slutpris

3 025 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.