Såld lägenhet på Humlevägen 3 i Lindholmen
Lindholmen

Humlevägen 3

Stor tvårummare med gavelläge och två uteplatser!

Såld

Stor tvårummare med gavelläge och två uteplatser!

Accepterat pris, kontakta mäklaren för visning! Varmt välkomna till Humlevägen 3 och denna stora tvårummare en trappa upp med gavelläge och två trälagda uteplatser. Bostaden är välplanerad och erbjuder en väl tilltagen hall med bra förvaring och god avhängningsmöjlighet. Det stilrena köket har fått sig en uppdatering med bl.a. ytrenovering av samtliga köksluckor och en ny diskmaskin från 2021. Stora fönsterpartier i bostadens samtliga rum skapar ett härligt ljusinsläpp och framförallt i det rymliga vardagsrummet. I sovrummet finns det plats för dubbelsäng samt möjlighet till garderobslänga. Badrummet har uppdaterats med en ny bänkskiva samt ytterligare förvaring. Kort och gott en fin bostad som du kommer att trivas i!

Här är man en del av föreningen Brf Lindholmens Trädgårdsstad som består av 26 bostadsrätter. Samtliga lägenheter har egen trädgård eller uteplats och varsitt utvändigt förråd med extremt bra förvaring. På kort gångavstånd ligger Lindholmens station där Roslagsbanan tar dig till Stockholm Östra på cirka 35 minuter. ICA-Lindholmen ligger på promenadavstånd och har öppet alla dagar till 20:00. Parkering i carport med motorvärmare ingår i avgiften.

Intresserad av bostaden? Kontakta då ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected] för mer information.

Visa mer
Slutpris

1 695 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.