Centralvägen 14B, 2 tr Centrum
Centrum

Centralvägen 14B, 2 tr

Till salu

1 års avgiftsfritt! Helt ny och fantastiskt läcker 1:a med alla rätt! Stor balkong som vetter mot föreningens framtida innergård (snart klar). Här erbjuds en välplanerad planlösning med smakfulla och påkostade materialval som: kvalitétskök från Ballingslöv, maskinell utrustning från Siemens (diskmaskin finns i kök och kombinerad tvättmaskin/torktumlare i badrum), ekparkett på golv och garderober i hall.

Här bor du i ett centralt och attraktivt läge med närhet till butiker, restauranger, caféer och härliga naturområden. På en kort promenad når du bra kommunikationer som Roslagsbanan och bussar.

Brf Kyrkbacken har byggts av Credentia med inflytt under 2022. Totalt 68 ljusa och väl genomtänkta bostadsrätter. I föreningen finns allt från välplanerade ettor på 30 kvm till stora öppna femrummare. Alla lägenheter har externa förråd i källarplanet och i garaget finns möjlighet att hyra bilplats. I kvarteret kommer även en innergård med gräsytor att anordnas, perfekt för härliga picknickar och umgänge.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Pris: 1 565 000 kr
 • Boarea: 30 kvm föreningens information
 • Antal rum: 1 rum
 • Våning: 2 av 5, hiss finns, Rymlig hiss.
 • Avgift: 2 487 kr inkl. värme, VA och TV-basutbud (inkl. prel. förbrukning av varmvatten. Den prel. förbrukningen stäms av mot faktisk förbrukning en eller flera gånger om året och korrigeras där efter)
 • Förening: Brf Kyrkbacken
 • Byggnadsår: 2022
 • Område: Centrum, Vallentuna

1 565 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Sebastian Eriksson

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Centralvägen 14B, 2 tr

 • Helt ny med hög kvalité!
 • Stor balkong mot innergård!
 • Låg avgift där mycket ingår!
 • Nära buss, tåg, ica, café, gym, m.m.!

Hall

Välkomnande hall med hatthylla för goda avhängningsmöjligheter och garderober för extra förvaring. Ekparkett på golv och ljusa väggar.

Kök

Kvalitetskök från Ballingslöv med full utrustning från Siemens som består av: Kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd micro i arbetshöjd och integrerad diskmaskin. Goda arbets- och förvaringsmöjligheter.

Rum

Ljust och fint rum med fönster i två väderstreck som släpper in ett härligt ljusinsläpp. Fönster och balkongdörr vetter mot föreningens, framtida, lugna och fina innergård. Lummig och härlig utsikt från bostaden.

Balkong

Stor balkong med glaspartier i vinkel vilket ger en extra rymlig känsla.

Badrum

Stilrent badrum med smakfull inredning. Här finns kombinerad tvättmaskin/torktumlare med praktisk arbetsbänk och förvaringsskåp ovan. Badrummet är även utrustat med: Dusch med vikdörrar, WC, handfat med kommod och spegel med belysning.

Visa mer

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sebastian Eriksson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 487 kr, inkl. värme, VA och TV-basutbud (inkl. prel. förbrukning av varmvatten. Den prel. förbrukningen stäms av mot faktisk förbrukning en eller flera gånger om året och korrigeras där efter)
Antal rum
1 rum + Kök
Boarea
30 m² föreningens information
Våning
2 av 5, hiss finns
Andel i förening
0,8126 %

Föreningen

Namn
Brf Kyrkbacken
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
68 lägenheter, 2 lokaler
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Allmänt om föreningen
Brf Kyrkbacken 1 består av totalt 68 ljusa och väl genomtänkta bostadsrätter där de första köparna i etapp 1 flyttat in under april 2022.

I föreningen finns allt från välplanerade ettor på 30 kvm till stora öppna femrummare. Alla lägenheter har externa förråd i källarplanet och i garaget finns möjlighet att hyra bilplats. I kvarteret kommer även en gård med gräsytor att anordnas, perfekt för härliga picknickar och umgänge.

Projektet har finansierats genom SBAB.
Gemensamma utrymmen
Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd i garageplan. Där finns också barnvagns-/rullstolsförråd. Cykelplats i garageplan och utvändigt.
Parkering
Parkeringsplats i garaget går att hyra. Separat kö

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2022
Uppvärmning
Vattenburna radiatorer anslutna till fjärrvärme.
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Hiss
Ja, Rymlig hiss.
Övriga byggnader/utrymmen
Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd i garageplan. Där finns också barnvagns-/rullstolsförråd. Cykelplats i garageplan och utvändigt

Ekonomi

Utgångspris
1 565 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 000 kr/år
Försäkring
1 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 800 kr/år

Allmänt om området

I Vallentuna centrum bor du nära affärer, kommunikationer och motionsanläggningar. Kommunalt tar du dig in till Stockholms innerstad på 30 min och bussar går direkt till Danderyds sjukhus. För den som vill motionera finns Vallentuna IP med två ishallar, tennishall, gym, fotbollsplaner och motionsspår. Det finns även ett badhus och modernt gym: Sports Club Vallentuna. Sommartid öppnar Kvarnbadet som är beläget vid Vallentunasjöns norra ände. Ett flertal förskolor och skolor finns inom gångavstånd.

Kommunikation

Roslagsbanan ligger bara ett stenkast bort och åker till Stockholm Ö på 30 min eller till Kårsta på 20 min.

Buss nr 610 åker från Vallentuna station till Danderyds sjukhus för vidare färd med tunnelbana till Stockolm C.

Buss nr 524 åker till Upplands Väsby centrum och därifrån går pendeltåg till Uppsala/Stockholm C.

Med busslinje 661 och 662 tar du dig från Vallentuna Station till Frösunda, Kårsta och Markim.

Buss 687 går från Norrgården via Vallentuna centrum och vidare till Kista centrum i morgon- och eftermiddagstrafik.

Närservice

I Vallentuna Centrum finns det en hel del restauranger och caféer, bland annat Stenungsbageriet, Café Biscotti, Vallentuna Gästgiveri och restaurangen Våning Ett.

I dagsläget finns det ett 50 tal butiker med planer om ökning framöver. Här finns även mataffärer så som ICA och Coop, även två st apotek och ett antal banker finns.

Vallentuna Kulturhus ligger med gångavstånd och är en spännande mötesplats för allmänheten. Förutom ett stort och modernt bibliotek rymmer huset även utställningslokaler, flera scener och en kreativ verkstad.

För den som gillar en härlig promenad finns det vackra promenadstråk längs med Vallentunasjön.

Med cirka 10 minuters promenad bort ligger det moderna Sports Club Vallentuna med både simhall, gym samt Sveriges kanske enda hinderbana inomhus.

Från Vallentuna C är det gångavstånd/bussförbindelser till Ekebyskolan åk F-9, Hammarbacksskolan F-9, Hjälmstaskolan F-9, Ikasus Friskola F-9 särskola samt Vallentuna Gymnasium.

Parkering

I Vallentuna Centrum finns det goda parkeringsmöjligheter där de flesta ställena kräver P-skiva.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.