Tulpanvägen 29 Lindholmen
Lindholmen

Tulpanvägen 29

Såld

I ett av områdets absolut bästa lägen, där man kan njuta av solen hela dagen, på gata utan genomfartstrafik finns detta fantastiska kedjehus som genomgått stora och påkostade renoveringar som b.la. nytt tak och två nya värmepumpar (mer kan ni läsa i renoveringslistan längre ner). Bostaden är ytterst välplanerad med fina materialval. Här finns även ett inglasat uterum i helt insynsskyddat läge som vetter mot baksidan. Entréplan rymmer smakfullt kök, spatiöst vardagsrum med separat matsalsdel, helkaklat & fräscht badrum, tvättrum och avskilt sovrum. Övre plan med brutet tak och högre takhöjd rymmer rejält allrum, två fina sovrum och ett partiellt renoverat badrum. I bostaden finns det även gott om förvaringsmöjligheter.

Välkomnande framsida med plats för två bilar intill huset. Garage med ytterligare parkeringsplats finns också. På framsidan har takfot på förråd och fastighet byggts in med spotlights som tillsammans med fasadlampor ger ett varmt välkomnande. På framsidan finns praktisk stensättning samt trädäckad altan med plats för matbord och grillplats. Här finns även ett stort förråd med gott om plats för extra förvaring samt cykelställ under tak.

Baksidan i helt insynsskyddat läge har gräsmatta med plats för spring och lek. På sommaren blommar det till rejält och här skapas en lummig och helt fantastisk plats att tillbringa sin tid på.

Här bor man alldeles utmärkt med gångavstånd till förskola, skola, buss och roslagsbana. I närheten finns även livsmedelsbutik, motionsspår och träningsanläggning utomhus.
Med bil är det ca 10 minuter till Vallentuna Centrum. Roslagsbanan från Lindholmen Station till Stockholm Östra tar ca 36 minuter.

Utförda renoveringar sedan 2020:
2020 - Taket bytt.
2020 - 2 nya värmepumpar (Hjälpt till att få ner energiförbrukningen från 181 till 83 kWh / m2 och år, tidigare energiklass F nu klass C, vilket sänkt uppvärmningskostnaderna drastiskt).
2020 - Målat om invändigt (tak och vägg).
2020 - Målat om alla fönster till vitt invändigt.
2020 - Nylagt golv i vardagsrummet, en-stavig Ekparkett.
2020 - Ny tvättmaskin.

2021 - Badrummet uppe (målat väggar och tak, lackat om alla luckor, ny blandare och byt ut ljuskälla samt spegel).
2021 - Nymålad fasad samt bytt slitna vindskivor och viss panel, sommaren-21.
2021 - Byggde in takfoten på förrådet samt huset på framsidan och även med inbyggda spottar.
2021 - Breddade för parkering framför huset.
2021 - Garage taket bytt.
2021 - Ny diskmaskin.

2022 - Viss fasad bytt på garaget och även nymålat.
2022 - Målat uterummet och lagt in ny matta.
2022 - Sovrummet nere ( platsbyggda garderober, ny målat vägg och tak).

Besiktning har gjorts!

Visa mer
Slutpris

4 225 000 kr

Ansvarig mäklare
Sebastian Eriksson

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.