Disavägen 43 Södra Haga
Södra Haga

Disavägen 43

Ett av områdets finaste radhus i gavelläge med två uteplatser!

Såld

Ett av områdets finaste radhus i gavelläge med två uteplatser!

Varmt välkomna till Disavägen 43 och ett av Södra Hagas finaste radhus i gavelläge med två uteplatser. Nedreplan erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en socialt placerad köksö. Från vardagsrummet tar man sig ut till den trälagda altanen på bostadens grönskande baksida. Badrummet har totalrenoverats under 2020 med stilrena materialval samt praktisk bänkyta med förvaring undertill. Hallen är rymlig med goda avhängningsmöjligheter och i anslutning finns en stor klädkammare som kan byggas om till ett femte sovrum. Ytskikten på nedreplan har uppdaterats, såväl väggar som tak.

På övreplan finns idag fyra rymliga sovrum varav ett något mindre som idag används som hemmakontor. Det moderna badrummet renoverades 2010 och har fått sig ny kommod och spegel under 2020/2021. Likväl som på nedreplan har ytskikten uppdaterats och ljusa toner har valts vilket skapat ett härligt intryck i korrelation med ljuset från de flera fönsterpartierna.

Här är man en del av föreningen Brf Södra Haga 2 som bildades 1988 och består av 28 bostadsrätter i radhus och parhusform. Lugnt och barnvänligt område med närhet till kommunikationer, förskolor, skolor och Vallentuna Centrum. I avgiften ingår även carport parkering med tillhörande förråd.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]

Visa mer
Slutpris

3 400 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.