Engelbrektsvägen 49 Södra Haga
Södra Haga

Engelbrektsvägen 49

Perfekt planerat radhus i barnvänligt område med två uteplatser!

Såld

Perfekt planerat radhus i barnvänligt område med två uteplatser!

Accepterat pris, visning nu på söndag! Nu finns chansen att förvärva ett fint radhus i Södra Haga med två uteplatser varav den ena i direkt söderläge. Radhuset är välplanerat med en boyta om 100,9 kvm som består av fyra rum varav tre sovrum. På nedre plan finns ett modernt kök med goda förvarings- och matlagningsmöjligheter, separat tvättstuga samt ett mycket fint helkaklat badrum. Vardagsrummet erbjuder stora sociala ytor samt utgång till den härliga uteplatsen på bostadens baksida i en lummig miljö.

På övre plan finns tre rymliga sovrum varav det största med en separat klädkammare. Här finns även ett fräscht badrum utrustat med badkar, perfekt för lite extra vardagslyx. I anslutning till hallen på övre plan finns en vindslucka för extra förvaring.

Bostaden ligger suveränt beläget till i det barnvänliga området Södra Haga med gångavstånd till Vallentuna Centrum, kommunikationer, lekplats och i direkt anslutning till carport som ingår i avgiften. Man har även närhet till Haga skolan (F-9), idrottsanläggningar och härliga promenadstråk. Här bor man tryggt och bostaden ingår i föreningen BRF Södra Haga som på senaste åren bland annat lagt nytt tak samt renoverat fasader på samtliga radhus.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected] Interiörbilder kommer att laddas upp inom kort och visningar kommer ske under vecka 42.

Visa mer
Slutpris

2 550 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.