Svampskogsvägen 13 VALLENTUNA
VALLENTUNA

Svampskogsvägen 13

Bällstabergs bästa uteplats. Unik i sitt slag!

Såld

Bällstabergs bästa uteplats. Unik i sitt slag!

Bällstabergs bästa uteplats! Stor tomt med vacker stensättning, loungevänlig altan och dessutom gräsmatta med staket - allt i perfekt sydvästläge vilket innebär sol från lunch till kväll! Här finns plats för matbord och loungemöbler i ogenerat och insynsskyddat läge samt möjlighet till spring och lek.

Bostaden är perfekt planerad med partiellt nyrenoverat kök och genomgående nytt golv. Köket är i delvis öppen planlösning till vardagsrum med en loggia emellan. Loggian är ett inglasat inomhusrum med värme och ventilation. Loggian kan användas till ett extra rum eller tas ner för att få ännu öppnare och socialare ytor.
Bostaden har två sovrum med goda förvaringsmöjligheter varav ena med klädkammare. Sovrummen är i norrläge och därför svala och sköna. Badrummet är helkaklat med b.la. golvvärme, tvättmaskin, torkskåp och vädringsfönster. Hallen är central med nytt klinkergolv och garderober för avhängning.

Bostaden är med sin stora uteplats i absolut bästa solläge unik och nuvarande ägare har bott och trivts i 17 år.

Föreningen har en stabil ekonomi. Föreningens lån per kvadrat uppgår till ca 7800:- vilket anses som mycket bra. Likvida medel uppgår till ca 2,7 miljoner. Föreningen har bundna lån med låg snittränta. Föreningen har 40 garageplatser som kan hyras, separat kö till dessa. Kostnad för garage är ca 350 kr i mån.

Här bor man med kort promenadavstånd till skola, förskola, roslagsbanan, buss, livsmedelsbutik, natur m.m.!

Visa mer
Slutpris

3 175 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.