Såld lägenhet på Fritzbergsvägen 151B, Terrass i gavel! i Bällstalund
Bällstalund

Fritzbergsvägen 151B, Terrass i gavel!

Radhuskänsla med stor, insynsskyddad och solig terrass i gavel! Bästa läget!

Såld

Radhuskänsla med stor, insynsskyddad och solig terrass i gavel! Bästa läget!

Radhuskänsla med stor, insynsskyddad och solig terrass som går runt gaveln från söder till väster vilket innebär sol från morgon till kväll! Här finns gott om plats för diverse möblemang som grill, matbord, lounge-möbler och solstolar. Här kan man verkligen njuta i helt ogenerat läge tack vare rejäl tujahäck som ger insynsskydd och skapar en härlig trädgårds-feeling. Utgången består av vackra dubbeldörrar som också släpper in rikligt med ljus i bostaden.

Bostaden är i grunden en 3:a som är omgjord till en öppen och fin 2:a med stora sällskapsytor.
Köket är renoverat med smakfulla materialval och ligger integrerat med vardagsrummet vilket skapar god plats för stort matbord framför fönsterpartiet.
Badrummet är fräscht med vitt kakel och grå våtrumsmatta. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk- och förvaringsskåp ovan.
Sovrummet är stort och rymmer dubbelsäng och garderobslösning, i anslutning till sovrum/hall finns även en stor klädkammare med praktiskt system för extra goda förvaringsmöjligheter.
Hallen är central med egen entré vilket höjer känslan av att bo i sitt egna, med radhuskänsla.

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften och möjlighet till motorvärme och ladd-plats finns. Eget förråd om ca 6 kvm hör också till bostaden och finns i närheten av bostaden.

Föreningen är välskött. Har lån per kvadrat på ca 9 000 kr vilket får ansens vara bra med tanke på föreningens relativt unga ålder. Föreningen har lån uppdelat på 5 st där ett är bundet till 2023 med 1,26, tre st är bundet till 2024 på 1,17, 1,19 & 1,24 samt ett sista lån som är bundet till 2025 på 1,08% ränta.

Visa mer
Slutpris

2 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.