Åby allé 7A VALLENTUNA
VALLENTUNA

Åby allé 7A

Toppfräsch med högt i tak, dubbeldörrar från golv till tak och 25 kvm gavelterrass i bästa solläge!

Till salu

Toppfräsch med högt i tak, dubbeldörrar från golv till tak och 25 kvm gavelterrass i bästa solläge!

Toppfräsch 2:a från 2018 med ca 25 kvm gavelterrass i perfekt sydvästläge vilket innebär sol från ca lunch till sen kväll. Flera utgångar från fantastiska dubbeldörrar från golv till tak som också släpper in ett härligt ljusinsläpp! Här finns även genomgående vattenburen golvvärme istället för radiatorer och extra högt i tak. Kvalitetskök från Vedum och plats för stort matbord. Snygg bänkskiva och bred maskinell utrustning. Smakfullt badrum med stilren inredning. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är luftigt och har garderobsvägg för extra goda förvaringsmöjligheter.

Här bor man i ett perfekt läge med närhet till b.la. roslagsbana, buss, gym, Vallentuna IP och Vallentuna C med dess utbud av butiker och caféer m.m.!

Fiber finns indraget i lägenheten. Abonnemang debiteras enskilt.

Bostäderna är utrustade med vattenburen golvvärme, som i jämförelse med radiatorsystem ger friare ytor och möjlighet till mer flexibel möblering. För att du ska kunna njuta av varma golv i badrummet även på sommaren, då vattentemperaturen i golvvärmesystemet är låg, finns det en eldriven komfortvärme som håller fötterna varma.

Föreningen har installerat solpaneler på taket vilket gör att fastigheten kan skapa egen el från solljus vilket minskar elkostnader, minskar beroendet av elbolag och höjda elpriser samt att det ökar värdet på fastigheten. Energianvändningen är sedan innan solpanelerna lägre än gällande energikrav vilket beror på att husen är välisolerade och utrustade med ett effektivt, fläktstyrt ventilationssystem (FTX) med värmeåtervinning. Uppvärmning sker via fjärrvärme.

Som boende i lägenhet har du förrådet på bottenvåningen i det södra trapphuset. Parkering för cykel finns utomhus på gården, både under öppen himmel samt under tak i entrén. Parkering finns att hyra av föreningen, separat kö gäller. Parkering längs med gatan finns!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 2 195 000 kr
 • Boarea: 50 kvm föreningens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 1 av 3, hiss finns
 • Avgift: 3 237 kr inkl. värme, vatten och förråd
 • Förening: Brf Estrad
 • Byggnadsår: 2018
 • Område: VALLENTUNA, Vallentuna
Utgångspris

2 195 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Sebastian Eriksson

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Åby allé 7A

 • 25 kvm stor gavelterrass i bästa sydväst!
 • Dubbeldörrar och golv till tak fönster!
 • Öppen planlösning med fint ljusflöde!
 • Kvalitetskök och smakfullt badrum!
 • Genomgående golvvärme och högt i tak!

Hall

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter med kapphylla. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Kök från Vedum

Elegant kvalitetskök från Vedum. Snygg arbetsbänk och bred maskinell utrustning. Tack vare den öppna planlösningen får man plats med stort matbord som får ett fint ljusinsläpp.

Gavelterrass i sydväst

Ca 25 kvm stor balkong i vinkel med tre utgångar varav två via dubbeldörrar. I bästa sydvästläge kan man här njuta av solen från lunch till sen kväll! Ena sidan av balkongen är ca 14 meter lång.

Badrum

Stilrent, helkaklat badrum med skön golvvärme, grå klinker och vitt kakel. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare som står under praktisk arbetsbänk. Ovan arbetsbänken finns tre väggskåp för förvaring. Badrummet är även utrustat med dusch med infällbara duschdörrar, WC, handfat, spegel med belysning och handdukstork.

Sovrum

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Hel garderobsvägg finns redan vilket erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Här finns en av utgångarna till den stora balkongen.

Visa mer

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sebastian Eriksson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 237 kr, inkl. värme, vatten och förråd
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m² föreningens information
Våning
1 av 3, hiss finns
Bilplats
Parkeringsplats att hyra från förening, separat kö. Parkeringsplatser längs med gatan finns.

Föreningen

Namn
Brf Estrad
Antal lägenheter
27 lägenheter
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen består av 27 lägenheter i ett flerfamiljshus och sex radhus. Här finns lägenheter från 1 - 3 rok och radhus på 5 rok, alla med balkong eller uteplats - och i radhusen både och. Husen omger en trevlig innergård med gemensamma grönytor, planteringar och lekplats. I flerbostadshuset finns givetvis hiss.

Det finns 14 uteparkeringsplatser på gården samt ytterligare sex garageplatser i parkeringshus i centrum att hyra av föreningen. De flesta uteparkeringsplatserna är försedda med motorvärmaruttag. I radhusen parkerar du bilen direkt utanför dörren, intill det egna förrådsutrymmet.

Som boende i lägenhet har du förrådet på bottenvåningen i det södra trapphuset. Parkering för cykel finns utomhus på gården, både under öppen himmel samt under tak i entrén.

Fiber finns indraget i lägenheten. Abonnemang debiteras enskilt.

Bostäderna är utrustade med vattenburen golvvärme, som i jämförelse med radiatorsystem ger friare ytor och möjlighet till mer flexibel möblering. För att du ska kunna njuta av varma golv i badrummet även på sommaren, då vattentemperaturen i golvvärmesystemet är låg, finns det en eldriven komfortvärme som håller fötterna varma.

Energianvändningen är lägre än gällande energikrav vilket beror på att husen är välisolerade och utrustade med ett effektivt, fläktstyrt ventilationssystem (FTX) med värmeåtervinning. Uppvärmning sker via fjärrvärme.
Tv och Bredband
Fiber finns indraget i lägenheten. Abonnemang debiteras enskilt.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX med återvinning
Hiss
Ja
Övriga byggnader/utrymmen
Förråd finns och hör till bostaden.

Ekonomi

Utgångspris
2 195 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2019-12-20
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
83 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Nybyggt kvarter strax intill en stor matbutik, en simhall med gym samt en IP med bollplan, tennisbanor och ishall. I närheten finns även en ridskola och upplysta motionsspår. Bara några minuter bort ligger Vallentuna centrum med 55 butiker, caféer, stenugnsbageri, gym och bibliotek. Blir du badsugen kan du enkelt packa ned handduk och picknickkorg i husets lådcykel och trampa ned till Vallentunasjön.

Kommunikation

Gångavstånd till Vallentuna C där roslagsbanan tar dig till stockholm östra (city) på mindre än 30 minuter.
Här avgår även bussar till b.la. danderydssjukhus, arninge och upplands väsby.

Närservice

Livsmedelsbutik och gym finns precis bredvid föreningen. Vallentuna Centrum med bredare utbud finns på gångavstånd.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.