Svampskogsvägen 16 Bällstaberg
Bällstaberg

Svampskogsvägen 16

Superfin 2:a högst upp i huset med stor balkong i sydvästläge!

Såld

Superfin 2:a högst upp i huset med stor balkong i sydvästläge!

Superfin 2:a högst upp i huset med stor balkong i perfekt solläge! Öppen och social planlösning med stora och fina fönsterpartier som får in ett underbart ljusinsläpp. Luftigt vardagsrum, plats för stort matbord och kök i vinkel. Stort sovrum med garderobsvägg och i anslutning finns även rymlig klädkammare för extra goda förvaringsmöjligheter. Stilrent och helkaklat badrum med skön golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Hallen är välkomnande med praktiskt klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter.

Brf Rallarrosen är en stabil förening som är en av få föreningar i området som hyr ut affärslokaler, detta innebär att bra med pengar kommer in till föreningen och därför har föreningen kunnat sänka avgiften för dess medlemmar med 5% senaste åren. Värme, VA, kabel-tv, bredband, två förråd och bostadsrättstillägg ingår. Välkomna till en suverän bostad i ett helt perfekt läge, i en utomordentlig förening med låga avgifter där det mesta ingår, i populära och omtyckta Bällstaberg!

Visa mer
Slutpris

2 225 000 kr

Ansvarig mäklare
Rickard Bornesand

Rickard Bornesand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.