Såld lägenhet på Centralvägen 1 i Centrum
Centrum

Centralvägen 1

Rymlig tvåa högst upp i huset med balkong i soligt läge!

Såld

Rymlig tvåa högst upp i huset med balkong i soligt läge!

Rymlig tvåa högst upp i huset med balkong i soligt läge. Välkomnande hall med god avhängningsmöjlighet samt separat klädkammare med bra förvaring. Här får vi ta del av en välplanerad bostad som tack vare sin rymd och gedigna takhöjd ger en luftig och härlig känsla. Det charmiga original parkettgolvet har bibehållits och nytt parkettgolv har lagts i övriga rum. Bostaden har mycket har erbjuda där bland annat ett vackert äldre kök, vardagsrum med stora sociala ytor, rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin.

Här bor man med låg avgift i en förening med stabil ekonomi och Vallentuna Centrum med dess butiker, restauranger och caféer precis runt hörnet. Här har man även närhet till b.la. bussar, gym och Roslagsbanan som tar dig in till Stockholm Östra på 30 minuter, perfekt för pendlaren! Till bostaden hör även tre förråd varav ett stort vindsförråd, ett källarförråd samt en mindre matkällare. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 076-697 65 86 eller [email protected].

Visa mer
Slutpris

2 130 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.