Såld lägenhet på Svampskogsvägen 152, 1 tr - Balkong i soligt sydväst! i Bällstaberg
Bällstaberg

Svampskogsvägen 152, 1 tr - Balkong i soligt sydväst!

Ett av Bällstabergs absolut bästa lägen med stor balkong som får sol från fm till sen kväll!

Såld

Ett av Bällstabergs absolut bästa lägen med stor balkong som får sol från fm till sen kväll!

I ett av Bällstabergs absolut bästa lägen med stor balkong i perfekt sydväst vilket ger sol från förmiddag ändå till sen kväll erbjuds här en perfekt planerad 4:a med lummig och harmonisk utsikt via samtliga rum. Stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkongen som vetter mot föreningens gröna innergård. Stilrent kvalitetskök med goda arbets- och förvaringsmöjligheter samt plats för stort matbord framför fönsterparti med vacker utsikt. Badrummet är smakfullt inrett och utrustat med b.la. tvättmaskin och torktumlare. Här erbjuds även 3 stycken sovrum och förvaringsmöjligheterna i bostaden är utmärkta. Externt förråd hör till bostaden. Möjlighet till parkeringsplats eller carportplats finns. Föreningen har dessutom beslutat om att investera i ladd-stolpar till föreningens medlemmar.

Här bor man i en välskött förening som består av 60 bostadsrätter. Här finns 49 carportplatser, 16 parkeringsplatser med el, 22 parkeringar utan el och 1 mc-plats. Utöver detta finns även 11 gästparkeringar.
En solcellsanläggning bestående av 295 st solcellsmoduler har installerats med driftsättning i oktober 2019 vilket gör att fastigheten kan skapa egen el från solljus vilket minskar elkostnader, minskar förorening, minskar beroendet av elbolag och höjda elpriser samt att det ökar värdet på fastigheten.

Föreningens ekonomi är superb med likvida medel som uppgår till ca 3 miljoner kronor. Lånen är låga med lån på ca 7 400 kr per kvadrat (allt mellan 5000-10.000kr i lån per kvadrat anses vara mycket bra. I föreningens årsredovisning kan vi se att det amorteras ca 250.000 kr per år vilket bäddar för en framgångsrik framtid).
Föreningens snittränta är 0,94% och föreningens tre lån är bundna till juni 2024, juni 2025 och juni 2025.

Området är lugnt och grönt med närhet till förskola, skola, buss, roslagsbana, Nova Padel, Vallentuna Centrum, Arninge Centrum m.m.

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.