Ekebydalsvägen 77 Rosendal
Rosendal

Ekebydalsvägen 77

Friköpt villa i mycket barnvänligt område med tillhörande garage!

Såld

Friköpt villa i mycket barnvänligt område med tillhörande garage!

Nu finns chansen att förvärva denna friköpta 1 1/2 plansvilla om 140 m² på Ekebydalsvägen 77 i det barnvänliga området Rosendal. Här får vi ta del av en praktisk planlösning med möjlighet till fyra fullstora sovrum och en fantastisk baksida. Entréplan erbjuder ett modernt kök från 2020 med öppen planlösning, vardagsrum som kan användas som ett fjärde sovrum, separat tvättstuga samt badrum med helkaklade väggar och dushkabin.

På övreplan finns tre bra sovrum varav ett med egen walk in closet men även en praktisk klädkammare intill de andra två sovrummen. Badrummet på övreplan har renoverats under 2021 och vackra materialval sattes in. Bilen parkerar du praktiskt i det rymliga garaget med stort förrådsutrymme och på bostadens uppfart finns även plats för ytterligare två bilar. Taket renoverades 2013.

I det trevliga och barnvänliga området Rosendal bor man med närhet till Vallentuna centrum och dess breda utbud. Till mesta dels är området bebyggt av villor och kedjehus i en härlig naturvänlig miljö nära både kommunikationer, service och förskolor.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 076-697 65 86 alt. [email protected]

Visa mer
Slutpris

4 570 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.