Tallåsvägen 258 Kragstalund
Kragstalund

Tallåsvägen 258

Mycket trevlig tvåa i lugnt område med egen entré samt uteplats!

Såld

Mycket trevlig tvåa i lugnt område med egen entré samt uteplats!

Nu finns chansen att förvärva en mycket trevlig tvåa i naturnära och lugna Kragstalund belägen en trappa upp med egen entré och uteplats på markplan i söderläge. Bostaden erbjuder optimal planlösning med en rymlig och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Här får vi ta del av ett mysigt sovrum med heltäckingsmatta och ypperlig förvaring i garderobslänga med skjutdörrar. Lägenhetens ytskikt har genomgående renoverats för fem år sedan med nya golv, målade tak samt väggar och nya golvlister. Köket renoverades även det för fem år sedan och erbjuder bra ytor för matlagning samt god förvaring. Badrummet är helkaklat med möjlighet för installation av egen tvättmaskin.

Här bor man i direkt anslutning till Roslagsbanan, ICA-Kragsta, restaurang och med knappa 5 minuters bilfärd till Vallentuna Centrum med dess breda utbud. Bostaden ingår i den ekonomiskt stabila föreningen BRF Tallbacken som just nu målar om samtliga fasader i föreningen! För mer information eller bokning av privatvisning kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 076-6976586 alt. [email protected]

Visa mer
Slutpris

1 925 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.