Jarlavägen 37 Södra Haga
Södra Haga

Jarlavägen 37

Smakfullt radhus i barnvänligt område med härlig uteplats!

Såld

Smakfullt radhus i barnvänligt område med härlig uteplats!

Se hit! Nu finns äntligen chansen att förvärva ett mycket smakfullt radhus på den trevliga gatan Jarlavägen i väl omtyckta Södra Haga. Här parkerar du bilen bekvämt i direkt anslutning till bostaden där det finns plats i både carport och på uppfart. Morgonsolen får vi ta del av på bostadens framsida och på den fantastiska baksidan skiner solen fram till kvällstid.

Bostadens ytskikt har genomgående renoverats med stilrena färgval, vackert parkettgolv och klinker i den välkomnande hallen med goda avhängningsmöjligheter. Entréplanet är välplanerat med stora sociala öppna ytor mellan vardagsrummet och det moderna köket, vattenburen golvvärme finns även på hela nedre planet. Här finns gott om plats för matbord till 4-6 personer samt två utgångar till den stora trevliga uteplatsen med optimalt solläge och två förråd. På entréplan hittar vi även ett stambytt badrum från 2014 samt ett väl tilltaget sovrum med bra förvaring i garderobslänga.

På det väl genomtänkta övreplanet finns idag tre bra sovrum varav ett lite mindre som även skulle vara optimalt till hemmakontor. Samtliga sovrum erbjuder ett härligt ljusinsläpp och likaså det moderna badrummet med badkar och förvaring under den praktiska bänkytan.

Som innehavare av bostaden är man en del av den välskötta föreningen Brf Ormstalund som totalt består av 58 bostadsrätter. Fiber finns indraget. Södra Haga är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Vallentuna centrum och på kort gångavstånd finns Haga skolan. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf för mer information!

Visa mer
Slutpris

4 450 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.