Såld villa på Nyhagavägen 9 i Bällsta
Bällsta

Nyhagavägen 9

Perfekt familjevilla om 163 kvm med härlig tomt i fina Bällsta!

Såld

Perfekt familjevilla om 163 kvm med härlig tomt i fina Bällsta!

I trivsamma Bällsta och på Nyhagavägen har du nu möjlighet att slå dig till ro! Här erbjuds en perfekt planerad enplansvilla med tillbyggd övervåning på del av huset. Förutom ett riktigt bra planerat hus på en fantastiskt fin tomt som tagits hand om med kärlek finns här även ett isolerat garage, friggebod för förvaring av maskiner och verktyg, växthus för den odlingsintresserade samt ett mysigt lusthus med eldstad och plats för både familj och sällskap. Inte nog med det så har du även ett suveränt solläge och endast 5-10 minuters kort promenad till tåg och buss.

Idag finns tre rymliga sovrum, ett riktigt stort vardagsrum samt allrum. Det går utan problem att skapa både ett och två till sovrum för den som behöver. I vardagsrummet är det öppet upp till nock vilket skapar en härlig rymd och känsla. Vill man få mer öppen planlösning tar man ner väggen mellan kök och vardagsrum och ljuset kommer flöda in än mer. Allrummet på övre plan är perfekt för den med barn som vill hänga lite för sig själva, eller kanske för den med en käresta som vill kolla på sporten ifred.

Nyhagavägen är en lugn och barnvänlig gata utan onödig genomfartstrafik och med närhet till såväl skolor, förskolor, buss, tåg samt naturen. Ett helt perfekt läge helt enkelt!

Välkomna att höra av er för mer information!

Visa mer
Slutpris

6 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.