Höjdvägen 55 Rickeby
Rickeby

Höjdvägen 55

Ekoradhus med mycket låg förbrukning (Energiklass B!!) i omtyckta Rickeby!

Såld

Ekoradhus med mycket låg förbrukning (Energiklass B!!) i omtyckta Rickeby!

ACCEPTERAT PRIS! VISNING SÖNDAG! Varmt välkomna till Höjdvägen 55 och detta unika ekoradhus! Bostaden har under åren genomgående renoverats med ekologiska och naturliga material med smakfull design. Här får vi ta del av hela 162 + 13 kvm med möjlighet till 5 sovrum, perfekt för den stora familjen. Solceller med en uppskattad effekt på 3000 kWh/år installerades 2017 vilket gjort att man ytterligare kommer ner i den redan låga driftkostnaden. Flera smarta funktioner har installerats i bostaden och på den stenlagda framsidan finns en elbilsladdare med effektiv snabbladdning.

Den fantastiska baksidan ligger i soligt söderläge med en altan av det miljöklassade trämaterialet Organowood med lång hållbarhet. På baksidan finns plats för matgrupp, loungegrupp och grillhörna eller annat möblemang av tycke och smak. Pricken över i:et är det energisnåla spabadet från Folkpool och en soluppvärmd utomhusdusch för de allra varmaste sommardagarna!

Rickeby är ett mycket populärt och barnvänligt bostadsområde i centrala Vallentuna med perfekt kombination av lugn, närhet till livmedelsbutiker och kommunikationer. Ett stenkast bort finns även goda möjligheter till natur och motion samt förskolor och skolor. Som ägare av bostaden är man en del av Rickeby samfällighet där b.la. garage, förråd, kabel-tv, bredband 1000/1000 Mbits samt snöröjning ingår i samfällighetsavgiften.

För mer information samt privatvisning kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 076-697 65 86 alt. [email protected]

Visa mer
Slutpris

5 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.