Svampskogsvägen 37, 1 tr Bällstaberg
Bällstaberg

Svampskogsvägen 37, 1 tr

Till salu

Stor och luftig 3,5:a med rymlig balkong i perfekt sydväst där man kan njuta av solen från lunch till sen kväll. Balkongen vetter mot föreningens lugna, gröna och fina innergård med utsikt över Bällstabergs villatak. Bostaden är ytterst välplanerad och får ett fantastiskt ljusinsläpp. Smakfullt kök i anslutning till vardagsrum. Stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare. Två rejäla sovrum samt mindre rum med fönster. Här finns även en klädkammare i hallen och en klädkammare i det större sovrummet.

Till bostaden hör ett förråd och möjlighet till parkeringsplats eller carport finns via föreningen. Föreningen är välskött och har stabil ekonomi.

Här bor man bra i ett lugnt och skönt område med närhet till roslagsbanan som trafikerar in till Stockholm Östra på ca 25 minuter. Här finns även buss utanför porten. Här bor man även med närhet till förskola, skola, livsmedelsbutik, lekplats, padelhall och natur. Med bil når man Arninge C på ca 10 minuter och Täby centrum på ca 15 min.

Välkomna på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 3 375 000 kr
  • Boarea: 91 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3.5 rum
  • Våning: 1 av 4, hiss finns, Bred hiss.
  • Avgift: 4 600 kr Inkl: Värme och VA (varmvatten debiteras via individuell mätning med 52 kr per kubik). Obligatoriskt tillägg om 200 kr i månaden för bredband, tv och telefoni.
  • Förening: Brf Björkbacken
  • Byggnadsår: 2009
  • Område: Bällstaberg, Vallentuna
Utgångspris

3 375 000 kr

Visningar

22 Maj 13:00 - 13:30
Välkommen på visning!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Svampskogsvägen 37, 1 tr

Hall

Välkomnande hall med stor klädkammare i anslutning. Här finns även rum med fönster i anslutning med plats för mindre säng. Ekstavsparkett på golv och ljust målade väggar.

Kök

Smakfullt kök med goda arbets- och förvaringsmöjligheter. Köket har bred maskinell utrustning från Siemens. Plats för stort matbord framför fönsterparti.

Badrum

Stilrent badrum med skön golvvärme. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk med förvaringsskåp ovan. Dusch med duschdörrar.

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Klädkammare i anslutning.

Sovrum

Stort sovrum sovrum med plats för dubbelsäng.

Visa mer

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 600 kr, Inkl: Värme och VA (varmvatten debiteras via individuell mätning med 52 kr per kubik). Obligatoriskt tillägg om 200 kr i månaden för bredband, tv och telefoni.
Antal rum
3.5 rum + Kök
Boarea
91 m² föreningens information
Våning
1 av 4, hiss finns
Andel i förening
2,1882 %

Föreningen

Namn
Brf Björkbacken
ORGANISATIONSFORM/TYP
Andelsratt
Antal lägenheter
48 lägenheter
Allmänt om föreningen
Brf Björkbacken består av totalt 48 bostadsrätter fördelade över 2 flerbostadshus. Husen färdigställdes 2009.

Föreningens ekonomi är stabil och under 2016, 2017 och 2018 har/kommer föreningen ha två avgiftsfria månader.

Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet, debiteras låntagaren.
Överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp debiteras köparen.

I föreningen finns fyra barnvagnsrum, ett soprum samt två cykelförråd.

Föreningen har en trälagd uteplats på gården med tak och loungemöbler som man kan ta del av. Där man bland annat kan grilla. Byggår 2015.
Information om månadsavgiften
Inkl: Värme och VA (varmvatten debiteras via individuell mätning med 52 kr per kubik). Obligatoriskt tillägg om 200 kr i månaden för bredband, tv och telefoni.
Tv och Bredband
Kabel-tv och Bredband ingår i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen disponerar över 72 parkeringsplatser. Av dessa är 40 st carportplatser, 24 st p-platser och 8 st gästparkeringar. 13 st av p-platserna och samtliga carportplatser har timerstyrda motorvärmaruttag.

P-plats utan el 100 kr/mån
P-plats med el 250 kr/mån
Carport med el 400 kr/mån

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2009
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja, Bred hiss.
Övriga byggnader/utrymmen
Förråd hör till bostaden.

Ekonomi

Utgångspris
3 375 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd

Omgivning

Allmänt om området

Få andra platser kan väcka liv i fritidsintressen och bjuda på lugnt mys, samtidigt som du behåller greppet om storstaden. Närmasta skogsdunge traskar du till på några minuter och huvudstaden når du inom en halvtimme med direktbussen som stannar 300 m från ditt hem, eller via Roslagsbanan. Men det allra viktigaste finns ändå på cykelavstånd, som Bällstabergs Torg med skolor, fritids och annan service.

Från området finns även en pendelbuss som både passerar skolan och tar dig in till Vallentuna centrum ett par km längre bort, där har du bekväm närhet till ett femtiotal butiker, post och bank. Bällstaberg är en attraktiv boendemiljö i sydöstra Vallentuna, gränsande till Täby Kyrkby.

Kommunikation

Bällstaberg ligger mycket bra till kommunikationsmässigt med närhet till bussar som tar dig till bl.a Danderyd, Upplands Väsby och Arninge på ett snabbt och enkelt sätt. Samt direktbuss in till stan.
Till Kragstalund station är det ca 800 meter och därifrån tar man sig med roslagsbana in till Stockholm Östra på ca 20-25 min.

Närservice

I Bällstaberg finns det tre förskolor. Den närmaste är Stenhällan som är ca 200 meter från bostaden.

Bällstabergsskolan är en kommunal F-9 skola.

Lovisedalsskolan är en kommunal F-9 skola.

Parkering

Parkeringar finns som carport, p-plats med el och p-plats utan el. Parkeringarna ingår inte i respektive lägenhet utan avtalas och debiteras separat.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.