Svampskogsvägen 37, 1 tr Bällstaberg
Bällstaberg

Svampskogsvägen 37, 1 tr

Såld

Stor och luftig 3,5:a med rymlig balkong i perfekt sydväst där man kan njuta av solen från lunch till sen kväll. Balkongen vetter mot föreningens lugna, gröna och fina innergård med utsikt över Bällstabergs villatak. Bostaden är ytterst välplanerad och får ett fantastiskt ljusinsläpp. Smakfullt kök i anslutning till vardagsrum. Stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare. Två rejäla sovrum samt mindre rum med fönster. Här finns även en klädkammare i hallen och en klädkammare i det större sovrummet.

Till bostaden hör ett förråd och möjlighet till parkeringsplats eller carport finns via föreningen. Föreningen är välskött och har stabil ekonomi.

Här bor man bra i ett lugnt och skönt område med närhet till roslagsbanan som trafikerar in till Stockholm Östra på ca 25 minuter. Här finns även buss utanför porten. Här bor man även med närhet till förskola, skola, livsmedelsbutik, lekplats, padelhall och natur. Med bil når man Arninge C på ca 10 minuter och Täby centrum på ca 15 min.

Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

3 050 000 kr

Ansvarig mäklare
Sebastian Eriksson

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.