Sörgården 110 Sörgården
Sörgården

Sörgården 110

Unik trea med tilltalande avgift i populära Sörgården!

Kommande

Unik trea med tilltalande avgift i populära Sörgården!

Nu finns chansen att förvärva en unik trea med tilltalande avgift i populära Sörgården! Lägenheten är välplanerad och erbjuder bra förvaring i den välkomnande hallen med praktiskt klinkergolv. Vidare hittar vi ett stort sovrum med ingång från både hall och kök. Det moderna stilrena köket erbjuder bra arbetsytor, gott om förvaring, matplats för 4-6 personer framför fönster samt en fullutrustad maskinpark med ny diskmaskin. Från köket tar man sig in till det något mindre sovrummet som även skulle vara optimalt som hemmakontor.

Sörgården har nyligen genomgått stambyte och lägenheten har fått sig ett helt nyrenoverat badrum med fina materialval. I det välutrustade badrummet finns en ny tvättmaskin och även möjlighet till tvättpelare. Stora sociala ytor får vi i vardagsrummet där det charmiga originalparkettgolvet bibehållits, här tar vi oss ut till balkongen i västerläge!

Här bor du endast ett stenkast från Vallentuna Centrum, kommunikationer, kvarnbadet och härliga promenadstråk intill Vallentuna sjön. Kantarellen är närmsta förskola och med bara några minuters gångavstånd ligger Rosendalsskolan (F-9). Bostaden ingår i den ekonomiskt stabila föreningen BRF Sörgården med låg belåningsgrad.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 075 000 kr
  • Boarea: 71.8 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 3
  • Avgift: 4 622 kr Inkl. värme, vatten, källarförråd. + Obligatoriskt tillägg kabel-tv 158 kr/månad.
  • Byggnadsår: 1969-1972
  • Område: Sörgården, Vallentuna

2 075 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Sörgården 110

Kök

Modernt kök med bra arbetsytor och gott om förvaring, köket renoverades 2015. Fullständig maskinpark med ny diskmaskin samt matplats för 4-6 personer intill fönster med utsikt mot grönska.

Visa mer

Vardagsrum

Vardagsrum med stora sociala ytor där det charmiga originalparkettgolvet bibehållits, från vardagrummet tar vi oss ut på balkongen.

Visa mer

Badrum

Stambytt och helt nyrenoverat badrum med stilrena materialval samt golvvärme. Här finns duschhörna med glasdörrar, handfat med tillhörande kommod, spegelskåp, toalett, handdukstork och egen tvättmaskin.

Visa mer

Hall/Entré

Välkomnande hall med mycket bra förvaring samt praktiskt klinkergolv. Gott om plats för sittbänk/byrå eller annan möbel efter tycke och smak.

Visa mer

Sovrum 1

Bostadens rymligaste sovrum med plats för större säng, skrivbordsdel samt förvaring i byrå. Sovrummet har två dörrar, en till köket och en till hallen och om man så vill finns möjlighet att stänga igen den ena.

Visa mer

Sovrum - Arbetsrum

Från köket tar man sig in till det något mindre sovrummet som även skulle vara optimalt som hemmakontor.

Visa mer

Balkong

Trevlig balkong i västerläge där man får njuta av kvällsolen!

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 622 kr, Inkl. värme, vatten, källarförråd. + Obligatoriskt tillägg kabel-tv 158 kr/månad.
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
71.8 m² föreningens information
Våning
2 av 3
Andel i förening
0,2657 %
Bilplats
Det finns alltid tillgång till parkeringsplatser i området. För parkering i varmgarage eller med elstolpe kan det vara kö.

Föreningen

Information om månadsavgiften
Inkl. värme, vatten, källarförråd. + Obligatoriskt tillägg kabel-tv 158 kr/månad.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1969-1972
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk frånluft
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
2 075 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Kommentar
Försäkring tillkommer och varierar efter omfattning och bolag.
Nätbolag
Ellevio
Elleverantör
Valfritt
Energideklaration
Utförd 2019-01-16
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
81 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

Sörgården är vackert beläget nära Vallentunasjön. Från Sörgården är det nära till kommunikationer, skolor, utomhusbad, golf och Vallentuna Centrum med all samhällsservice.

Kommunikation

Roslagsbanan ligger bara med promenadavstånd och åker till Stockholm Ö på 30 min eller till Kårsta på 20 min.

Buss nr 610 åker från Vallentuna station till Danderyds sjukhus för vidare färd med tunnelbana till Stockolm C.

Buss nr 524 åker till Upplands Väsby centrum och därifrån går pendeltåg till Uppsala/Stockholm C.

Med busslinje 661 och 662 tar du dig från Vallentuna Station till Frösunda, Kårsta och Markim.

Buss 687 går från Norrgården (Teknikvägen) via Vallentuna centrum och vidare till Kista centrum i morgon- och eftermiddagstrafik.

Närservice

Inom föreningens område finns en livsmedelsbutik, restaurang (pizzeria), frisör, tandläkare, montessoridaghem, kontor, och gott om förrådslokaler.

I Vallentuna Centrum, som ligger med ca 10 min gångavstånd, finns det en hel del restauranger och caféer, bland annat Stenungsbageriet, Café Biscotti, Vallentuna Gästgiveri och restaurangen Våning Ett.

I dagsläget finns det ett 50 tal butiker med planer om ökning framöver. Här finns även mataffärer så som ICA och Coop, även två st apotek och ett antal banker finns.

Vallentuna Kulturhus ligger med gångavstånd och är en spännande mötesplats för allmänheten. Förutom ett stort och modernt bibliotek rymmer huset även utställningslokaler, flera scener och en kreativ verkstad.

För den som gillar en härlig promenad finns det vackra promenadstråk längs med Vallentunasjön.

Med cirka 10 minuters promenad bort ligger det moderna Sports Club Vallentuna med både simhall, gym samt Sveriges kanske enda hinderbana inomhus.

Från Vallentuna C är det gångavstånd/bussförbindelser till Ekebyskolan åk F-9, Hammarbacksskolan F-9, Hjälmstaskolan F-9, Ikasus Friskola F-9 särskola samt Vallentuna Gymnasium.

Parkering

Det finns alltid tillgång till parkeringsplatser i området. För parkering i varmgarage eller med elstolpe kan det dock vara kö.
Parkeringsgarage och parkering i allé finns och kostnader är idag följande:
Varmgarage bil 343 kr/mån
Varmgarage mc 194 kr/mån
Mellanplan 179 kr/mån
Mellanplan med motorvärmare 242 kr/mån
Takplan 131 kr/mån

Gästparkering finns vid sidan om parkeringsgaraget.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.