Sörgården 110 Sörgården
Sörgården

Sörgården 110

Unik trea med tilltalande avgift i populära Sörgården!

Såld

Unik trea med tilltalande avgift i populära Sörgården!

Nu finns chansen att förvärva en unik trea med tilltalande avgift i populära Sörgården! Lägenheten är välplanerad och erbjuder bra förvaring i den välkomnande hallen med praktiskt klinkergolv. Vidare hittar vi ett stort sovrum med ingång från både hall och kök. Det moderna stilrena köket erbjuder bra arbetsytor, gott om förvaring, matplats för 4-6 personer framför fönster samt en fullutrustad maskinpark med ny diskmaskin. Från köket tar man sig in till det något mindre sovrummet som även skulle vara optimalt som hemmakontor.

Sörgården har nyligen genomgått stambyte och lägenheten har fått sig ett helt nyrenoverat badrum med fina materialval. I det välutrustade badrummet finns en ny tvättmaskin och även möjlighet till tvättpelare. Stora sociala ytor får vi i vardagsrummet där det charmiga originalparkettgolvet bibehållits, här tar vi oss ut till balkongen i västerläge!

Här bor du endast ett stenkast från Vallentuna Centrum, kommunikationer, kvarnbadet och härliga promenadstråk intill Vallentuna sjön. Kantarellen är närmsta förskola och med bara några minuters gångavstånd ligger Rosendalsskolan (F-9). Bostaden ingår i den ekonomiskt stabila föreningen BRF Sörgården med låg belåningsgrad.

Visa mer
Slutpris

2 010 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.