Såld lägenhet på Svampskogsvägen 16, Stor uteplats i sydväst! i Bällstaberg
Bällstaberg

Svampskogsvägen 16, Stor uteplats i sydväst!

Otroligt fin 2:a med 18 kvm stor uteplats i perfekt söderläge!

Såld

Otroligt fin 2:a med 18 kvm stor uteplats i perfekt söderläge!

Otroligt fin 2:a med 18 kvm stor uteplats i perfekt söderläge! Öppen och social planlösning med stora och fina fönsterpartier som får in ett underbart ljusinsläpp. Luftigt vardagsrum, plats för stort matbord och kök i vinkel. Stort sovrum med garderobsvägg och i anslutning finns även rymlig klädkammare för extra goda förvaringsmöjligheter. Stilrent och helkaklat badrum med skön golvvärme, tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk med förvaringsskåp ovan. Hallen är välkomnande med slitstarkt klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter.

Till bostaden hör 2 stycken förråd, parkering går att hyra via föreningen. I carport finns även laddningsmöjligheter.

Här bor man med direkt närhet till Kragstalund station - och då det är just en station så saktar tåget in och stannar till för att sedan rulla iväg försiktigt - från bostaden hör man inte tåget.

Brf Rallarrosen är en mycket stabil förening som är en av få föreningar i Vallentuna som hyr ut affärslokaler, detta innebär att bra med pengar kommer in till föreningen och därför har föreningen kunnat sänka avgiften för dess medlemmar med 5% senaste åren. Värme, VA, kabel-tv, bredband, två förråd och bostadsrättstillägg ingår. Välkomna till en suverän bostad i ett helt perfekt läge, i en utomordentlig förening med låga avgifter där det mesta ingår, i populära och omtyckta Bällstaberg!

Visa mer
Slutpris

2 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.