Brännugnsstigen 22 Centrum
Centrum

Brännugnsstigen 22

Toppfräscht BR-radhus från 2015 med b.la. exklusiva och påkostade materialval!

Såld

Toppfräscht BR-radhus från 2015 med b.la. exklusiva och påkostade materialval!

Toppfräscht BR-radhus från 2015 med exklusiva och påkostade materialval samt nyrenoverade ytskikt med stor altan i ett barnvänligt och centralt område nära allt! Välplanerad planlösning med skön golvvärme på entréplan, stilrent kök från Vedum i delvis öppen planlösning, två påkostade och smakfulla badrum samt tre bra sovrum med tillhörande klädkammare/förvaring. I fina trädgårdsstaden med omkringliggande gräsmattor och lekplatser ligger bostaden lugnt placerat på gata utan genomfart.
Baksidans extra stora altan erbjuder gott om plats för diverse loungegrupper och möblemang i soligt läge. Här finns även ett rymligt förråd med trägolv.
Parkera gör man framför huset och extra parkeringsplats ingår i anslutning till radhuslängan.

Perfekt boende med tryggheten av att tillhöra en bostadsrättsförening och dess goda ekonomi. Nu är allt redan väldigt nytt men här behöver man som boende inte oroa sig för att själv bekosta tak, fönster, fasad m.m. Här behöver man heller inte slanta upp stora kostnader för lagfart och pantbrev som man definitivt kan göra roligare saker för.

Välkommen!

Visa mer
Slutpris

4 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Sebastian Eriksson

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.