Såld villa på Mälstavägen 15 i Ekskogen
Ekskogen

Mälstavägen 15

Fantastiskt läge i rofyllda Ekskogen!

Såld

Fantastiskt läge i rofyllda Ekskogen!

Högt beläget på en stor och fin naturtomt ligger denna välplanerade villa i idylliska Ekskogen. Här kliver du in i en fantastisk bostad om totalt 177 kvm med många möjligheter. På huvudplanet erbjuds 3 rymliga sovrum, ett mysigt kök samt ett väl tilltaget vardagsrum med en värmande braskamin. Här finns även badrum med badkar samt en klädkammare. Från vardagsrummet samt två av sovrummen når du den trevliga och soldränkta altanen där du kan blicka ut över den fina och insynsskyddade tomten om hela 1 171 kvm.

Via en stilig trapp ner centralt placerat når du sutterängplanet där du finner entrén till huset. Här erbjuds en ordentlig hall med gäst-wc och goda ytor. Ett extra sovrum, riktigt bra med förvaringsmöjligheter samt även tvättstuga, dusch, bastu, matkällare och garage. Garaget är riktigt stort, hela 66 kvm och har en takhöjd på 2,8 meter på den högsta delen.

Utvändigt möts vi av en fin framsida med växter och buskar som sommartid blommar fint. Stenlagd trapp som tar dig till bostadens entré samt en uppfart med plats för flera bilar. Den större delen av tomten ligger på baksidan av huset och angränsar mot den trevliga allmänningen. Här finns gott om plats för den med spring i benen, för den trädgårdsintresserade att skapa sin egna oas eller för den som bara vill njuta av lugnet på den fina, naturnära och lättskötta tomten.

På Mälstavägen 15 bor du med ett fantastiskt läge i direkt närhet till grönområden och kort promenadavstånd till Roslagsbanan. Roslagsbanan tar dig via Vallentuna centrum och vidare in till Östra station snabbt och smidigt.

Varmt välkomna till en riktigt bra bostad med ett underbart läge!

Visa mer
Slutpris

3 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.