Såld villa på Blåmesvägen 9 i Nyby
Nyby

Blåmesvägen 9

Fantastiskt läge - täljstenskamin - spabad - fyra sovrum - underbar tomt

Såld

Fantastiskt läge - täljstenskamin - spabad - fyra sovrum - underbar tomt

Belägen på lugn gata utan genomfart i populära Nyby finner ni denna välplanerade villa om 144 kvm, en underbar bostad från 2011 med ett fantastisk läge i området!

Kvadratmetrarna är fördelade över 6 rum varav 4 rymliga sovrum, alla lämpligt placerade på övre plan. Två riktigt bra badrum - ett på varje plan. Ett fantastiskt vardagsrum med stora fönsterpartier, en rejäl täljstenskamin samt öppen planlösning i vinkel mot köket. Allrum på övre plan med utgång till balkongen och en rejäl klädkammare som rymmer mycket förvaring. Skön vattenburengolvvärme i hela nedreplan och en praktiskt tvättstuga tillika groventré.

En helt fantastisk tomt med baksida i perfekt sydvästläge som angränsar mot den fina skogen med ståtliga tallar, underbart att strosa runt i för både stora som små och för alla svampjägare så är detta en guldgruva. Sommartid möts ni av en sprudlande trädgård med härliga gröna ytor för spring och lek och blommor och växter av alla dess slag! En rejäl altan knyter fint ihop huset med garage och förrådsdelen och det är lätt att tassa över för ett dopp i spabadet.

Stenlagd uppfart på framsidan där stenläggnigen sträcker sig mot entrén och framsidan av huset. Uppfarten rymmer två bilar och ytterliggare en bil kan praktisk placeras i garaget, vilket är extra skönt under dom kalla vintermånaderna.

Varmt välkomna till denna välplanerade villa på Blåmesvägen 9 i Nyby.

Visa mer
Slutpris

7 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.