Såld lägenhet på Svampskogsvägen 148 i Bällstaberg
Bällstaberg

Svampskogsvägen 148

Toppenlägenhet i omtyckta Bällstaberg!

Såld

Toppenlägenhet i omtyckta Bällstaberg!

Varmt välkommen till en stor, luftig och välplanerad 3,5:a från 2011 med rymlig balkong i perfekt söderläge! Stilrent kök med plats för stort matbord, stilrent badrum med badkar, två bra sovrum samt ett mindre rum med fönster som idag används som hemmakontor. Här finns även en stor klädkammare för extra goda förvaringsmöjligheter, genomgående ekparkettgolv och fina ytskikt.

Här är man en del av den välskötta föreningen BRF Skogsbrynet som består av 60 bostadsrätter. En solcellsanläggning bestående av 295 st solcellsmoduler har installerats med driftsättning i oktober 2019 vilket gör att fastigheten kan skapa egen el från solljus vilket minskar elkostnader, minskar förorening, minskar beroendet av elbolag och höjda elpriser samt att det ökar värdet på fastigheten. Området är lugnt med närhet till förskola, skola, buss, roslagsbana, Nova Padel, Vallentuna Centrum, Arninge Centrum m.m.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 076-697 65 86 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.