Svampskogsvägen 148 Bällstaberg
Bällstaberg

Svampskogsvägen 148

Toppenlägenheten i omtyckta Bällstaberg!

Kommande

Toppenlägenheten i omtyckta Bällstaberg!

Varmt välkommen till en stor, luftig och välplanerad 3,5:a från 2011 med rymlig balkong i perfekt söderläge! Smakfullt kök med plats för stort matbord, stilrent badrum med badkar, två bra sovrum samt ett mindre rum med fönster som idag används som hemmakontor. Här finns även en stor klädkammare för extra goda förvaringsmöjligheter, genomgående ekparkettgolv och fina ytskikt.

Här är man en del av den välskötta föreningen BRF Skogsbrynet som består av 60 bostadsrätter. En solcellsanläggning bestående av 295 st solcellsmoduler har installerats med driftsättning i oktober 2019 vilket gör att fastigheten kan skapa egen el från solljus vilket minskar elkostnader, minskar förorening, minskar beroendet av elbolag och höjda elpriser samt att det ökar värdet på fastigheten. Området är lugnt med närhet till förskola, skola, buss, roslagsbana, Nova Padel, Vallentuna Centrum, Arninge Centrum m.m.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 076-697 65 86 alt. fredrik.ulvestaf@smh.se.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 91 kvm säljarens information
  • Antal rum: 3.5 rum
  • Våning: 2 av 4, hiss finns
  • Avgift: 4 476 kr Inkl: Värme, VA (ej varmvatten), bostadsrättstillägg, förråd. Obligatoriskt tillägg: 250 kr i mån för kabel-tv & bredband samt 100 kr i mån för varmvatten. Totalt: 4826 kr i mån.
  • Byggnadsår: 2011
  • Område: Bällstaberg, Vallentuna

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Svampskogsvägen 148

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 476 kr, Inkl: Värme, VA (ej varmvatten), bostadsrättstillägg, förråd. Obligatoriskt tillägg: 250 kr i mån för kabel-tv & bredband samt 100 kr i mån för varmvatten. Totalt: 4826 kr i mån.
Antal rum
3.5 rum + Kök
Boarea
91 m² säljarens information
Våning
2 av 4, hiss finns

Föreningen

Information om månadsavgiften
Inkl: Värme, VA (ej varmvatten), bostadsrättstillägg, förråd. Obligatoriskt tillägg: 250 kr i mån för kabel-tv & bredband samt 100 kr i mån för varmvatten. Totalt: 4826 kr i mån.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2011
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk frånluft med återvinning
Hiss
Ja
Övriga byggnader/utrymmen
Förråd i förrådslänga.

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2014-02-12
Energiklass
C

Omgivning

Allmänt om området

Få andra platser kan väcka liv i fritidsintressen och bjuda på lugnt mys, samtidigt som du behåller greppet om storstaden. Närmasta skogsdunge traskar du till på några minuter och huvudstaden når du inom en halvtimme med direktbussen som stannar 300 m från ditt hem, eller via Roslagsbanan. Men det allra viktigaste finns ändå på cykelavstånd, som Bällstabergs Torg med skolor, fritids och annan service.

Från området finns även en pendelbuss som både passerar skolan och tar dig in till Vallentuna centrum ett par km längre bort, där har du bekväm närhet till ett femtiotal butiker, post och bank. Bällstaberg är en attraktiv boendemiljö i sydöstra Vallentuna, gränsande till Täby Kyrkby.

Kommunikation

Bällstaberg ligger mycket bra till kommunikationsmässigt med närhet till bussar som tar dig till bl.a Danderyd, Upplands Väsby och Arninge på ett snabbt och enkelt sätt. Samt direktbuss in till stan.
Till Kragstalund station är det ca 800 meter och därifrån tar man sig med roslagsbana in till Stockholm Östra på ca 20-25 min.

Närservice

Bällstabergsskolan är en kommunal F-9 skola i södra Vallentuna med ca 500 elever och 100 förskolebarn. Skolan ligger ca 400 m från bostaden.
www.ballstabergsskolan.se/fakta-om-skolan.

Lovisedalsskolan är en kommunal F-9 skola i södra Vallentuna. De har i dag cirka 524 elever och 90 förskolebarn.Till deras enhet hör även Lovisedals förskola för barn i åldrarna 1 till 5 år. http://www.vallentuna.se/sv/lovisedalsskolan/Startsida/

Parkering

Parkeringar finns som carport, p-plats med el och p-plats utan el. Parkeringarna ingår inte i respektive lägenhet utan avtalas och debiteras separat.

Övrigt

Digital-tv, IP-telefoni och bredband ingår i månadsavgiften.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.