Runristarvägen 1 Bällsta
Bällsta

Runristarvägen 1

Suveränt läge i Bällsta och 796 kvm tomt!

Såld

Suveränt läge i Bällsta och 796 kvm tomt!

I Västra Bällstas villaidyll har du snart möjlighet att förvärva detta välplanerade kedjehus om 105 kvm i ett plan! Här erbjuds ett riktigt bra läge och hela 796 kvm tomt, nytt tak från 2020, nyrenoverat helkaklat badrum i vitt och grått samt ett mysigt äldre kök som för något år sedan uppfräschats med nymålade luckor i en fin lindblomsgrön färg. Planlösningen är suverän och bjuder in till kök, vardagsrum och matplats i vinkel. Tre bra sovrum, badrum, gäst-wc samt en stor hall med mycket bra förvaringsmöjligheter. Från ett av sovrummen nås även en klädkammare och utanför entrén finns ytterligare förråd. Genomgående äldre ytskikt, men i gott skick för dess ålder, perfekt för den som bara vill flytta in och sedan sätta sin egna prägel i lugn och ro.

Tomten är fantastisk och näst intill 800 kvm stor. Här blommar träd, växter och buskar av alla de slag sommartid och det finns gott om gröna ytor för dom med spring i benen eller för den med gröna fingrar. På baksidan finns även en isolerad friggebod/gäststuga med el indraget. Uppfart på framsidan med plats för två till tre bilar, var av en under tak vilket underlättar kalla vinterdagar.

Några av grannarna har byggt ut sitt hus i vinkel, vilket ger möjlighet till ytterligare ett allrum, sovrum samt förråd. (För att säkerställa möjlighet till utbyggnad bör kontakt med kommunen tas)

Västra Bällsta är ett fantastiskt område nära Vallentuna sjön. Med kort promenadavstånd till roslagsbanan, ICA-butik, förskolor och grundskola (F-9) kan läget inte bli bättre!

Varmt välkomna att höra av er för mer information och anmäla ert intresse!

Visa mer
Slutpris

5 550 000 kr

Ansvarig mäklare
Ida Bornesand

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.