Tallåsvägen 114 Kragstalund
Kragstalund

Tallåsvägen 114

Välplanerad och mycket trevlig 3:a i omtyckta Kragsta!

Såld

Välplanerad och mycket trevlig 3:a i omtyckta Kragsta!

Välplanerad och mycket trevlig 3:a i omtyckta Kragsta! Här bor man på gångavstånd till bland annat Roslagsbanan, bussar och ICA med dess generösa öppettider. I närhet till området finns även flertalet väl rekommenderade förskolor och skolor.

Med en trappa upp och med egen ingång hittar vi denna trevliga lägenhet med trevlig balkong nästintill entrén där man får njuta av morgonsolen. Vi välkomnas av en härlig hall med bra avhängningsmöjlighet och fina färger. Här finns även ett kök med bra förvaring och stora ytor för matlagning samt plats för matbord till 4-6 personer i anslutning till fönster. Vidare finns ett väl tilltaget gästrum/kontor, badrum med helkaklade väggar, klädkammare med bra förvaring, vardagsrum med stora sociala ytor samt ytterligare ett rymligt sovrum!

Bostaden ingår i den välskötta föreningen BRF Tallåsen som har god ekonomi och låg belåningsgrad. Föreningen består av 161 lägenheter och här finns tillgång till både tvättstuga, bastu och lekplats finns på innegården. Parkering följer med lägenheten och ingår i avgiften. Förråd finns och hör till bostaden. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 650 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.